Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Kuća Fažana, 465m2

CIJENA
1.100.000 €
~ 8.167.788 kn
STAMBENA POVRŠINA
465 m2
 
BROJ SOBA
6
 
ZEMLJIŠTE
1025 m2
 

52212 Istarska : Fažana : Fažana

Sažetak

Interni broj:
Diamond-XML-4074-90576C
Crozilla ID:
001-332-488
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
Cijena/m2:
2.366 €
Stambena površina:
465 m2
Sobe:
6
Zemljište:
1025 m2
Broj kupaonica:
5
Broj spavaćih soba:
5
Godina izgradnje:
2018
Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

Istra, Fažana

U zaleđu bajkovite Fažane na blagoj uzvisini sa pogledom na more, svega nekoliko kilometra od mora, smjestilo se naselje "STARA MASLINA". Naselje se sastoji od 8 modernih dizajnerskih dragulja savršeno uklopljenih u staro naselje i zeleno okruženje.

Na samom ulazu u naselje smjestila se velebna VILA BJELICA. Kao druga kuća u naselju ima ulogu da predstavlja naselje i impresionira sve prolaznike. Na prvi dojam jednostavne moderne linije, stoljetna maslina i bazen koji dominira okolišem. Gledano sa boka njezino najljepše pročelje, ono južno otkriva o kakvoj se ljepotici radi. Sama kuća prostire se na 3 etaže. Podrumski dio koji je predviđen za sadržaje i zabavu kao što su biljar, stolni tenis, teretana, stolni nogomet te dodatna soba sa kupatilom za mlade ili osoblje kuće. Na prizemlju se nalaze 3 sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom te prostorija sa saunom i tušem sa direktnom komunikacijom prema konobi i dvorištu. Iz svake prostorije se izlazi na bazen te prostranu okućnicu. Na prvome katu smjestio se dnevni boravak, kuhinja sa ostavom, blagovaonica te vlasnička(master) soba sa kupaonicom i izlazom na terasu. Iz dnevnoga boravka izlazi se na terasu veličine cca 85m2 koja sa koje se prostire pogled na more i Brijune.

Okućnica kuće pruža svojim gostima mogućnost da se zabave i odmore na velikom grijanom bazenu od 65m2 sa plitkim djelom te ručanje na natkrivenoj terasi u hladu pokraj roštilja i stogodišnjih maslina. Sa stražnje strane kuće pokraj glavnog ulaza nalazi se i garaža za automobili koja može poslužiti kao dodatna ostava za višak stvari i opreme.

Osim najsuvremenije rasvjete, grijanja, recirkulacije zraka, sigurnosnih sustava, kuća se prodaje kompletno opremljena kvalitetnim namještajem i opremom što je čini spremnom za korištenje ili turističko iznajmljivanje.

Nekretnina je u sustavu PDV-a što znači da bi se osnivanjem firme mogao izvršiti povrat PDV-a što bi umanjilo cijenu te ubrzalo povrat investicije.
Cijena bez PDV-a iznosi 960 000€

Impozantna nekretnina za one koje žele odličan objekt u sklopu naselja luksuznih kuća kao siguran ulog. Mogućnost dogovora kompletne usluge iznajmljivanja objekta ili najma puno za prazno.

ID KOD AGENCIJE: 1001-2

Robert Pinzan
Agent s licencom
Mob: +385993398801
Tel: +38552210824
E-mail: robert@diamond-realestate.hr
www.diamond-realestate.hr
ENERGETSKI RAZRED: A

Dodatne informacije

Garaža/parking
garaža
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, uporabna dozvola
Izvor grijanja
struja
Oprema
klima uređaj, bazen, kuhinja, alarm

DIAMOND REAL ESTATE

Partizanska 5a, 52440 Poreč