Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
DUBROVNIK106
Crozilla ID:
001-329-110
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
Stambena površina:
500 m2
Zemljište:
2793 m2

Opis nekretnine

Na području Dubrovnika, jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija na Mediteranu prodajemo dvije samostojeće kuće na ovom prekrasnom imanju. Cijela parcela je lijepo oblikovana i prostire se na površini od 2793 m2 s nesmetanim i lijepim pogledom.

Prva nekretnina je samostojeća kuća od 332 m2. sastoji se od tri etaže (prizemlje, kat i potkrovlje). U prizemlju se nalazi kupaonica, kuhinja, dnevni boravak s izlazom na prostranu terasu s roštiljem. Prvi kat ima pet spavaćih soba i dvije kupaonice, dvije spavaće sobe imaju izlaz na balkon. Potkrovlje je još nedovršeno, što ostavlja mogućnost budućem vlasniku da ga dizajnira prema vlastitim željama. Kuća je prekrivena bračkim kamenom koji je poznat po visokoj kvaliteti. Druga samostojeća kuća od cca. 200 m2. sastoji se od više apartmana od kojih svaki ima svoju kupaonicu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, spavaću sobu i terasu. Obje kuće su opremljene centralnim solarnim grijanjem i klima uređajem.

Imanje ima garažu za dva automobila i dva dodatna parkirna mjesta. Objekti su južno orijentirani s velikim terasama i bazenom s panoramskim pogledom koji će vam pružiti najljepše trenutke na ovom imanju. Jedna detalj se ne može opisati riječima a to je jedinstven pogled na Elafitske otoke i prekrasno Dubrovačko područje. Mediteransko bilje, palme, masline i okolni zidovi jamče privatnost. Prva plaža udaljena je samo nekoliko minuta hoda. Trgovine, restorani, mjenjačnica, ambulanta, autobusna stanica su vrlo blizu.

U blizini je i luksuzni hotelski hotel s pet zvjezdica koji se nalazi na pješačkoj udaljenosti od hotela i nudi pristup restoranima, spa i sportskim objektima, bazenima i barovima na plaži. Članstvo u sportskim i spa objektima je moguće na godišnjoj bazi. Dostupnost ekskluzivnih nekretnina vrlo je ograničena tako blizu Dubrovniku što čini ovu rijetkom prilikom onima koji traže prilike za investiranje. Nekretnina zahtijeva dodatna ulaganja ali ima i potencijal da bude jedna od najljepših na Dubrovačkom području.

Dodatne informacije

Oprema
bazen
Tip kuće
samostojeća