Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
remaxnekretnine-300431002-150
Crozilla ID:
001-311-748
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.119 €
Sobe:
5
Zemljište:
231 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2018

Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

* ENERGETSKI RAZRED A
* STOLARIJA S TROSLOJNIM STAKLOM, IDEAL 8000, VANJSKE ŽALUZINE, ELEKTROMOTORI
* ULAZNA ALUMINIJSKA PROTUPROVALNA INOTHERM VRATA
* VANJSKA TOPLINSKA IZOLACIJA 15 cm, ZID DEBLJINE 47 cm
* PODNO GRIJANJE
* VRHUNSKE KERAMIČKE PLOČICE, PARKET I SANITARIJE
* DVA PARKIRNA MJESTA
* GRADSKI PLIN

Radi se o modernoj katnici, ravnog krova, decentne arhitekture čiji je vanjski izgled u jednom dijelu naglašen vrlo atraktivnim drvenim oblogama. Eleganciju vanjskog izgleda naglašavaju balkoni s prozračnim staklenim ogradama. Kuća raspolaže sa sasvim dovoljnom kvadraturom za komforno stanovanje višečlane obitelji.

Ulaz u prizemlju vodi u hodnik u kojem su praktično smještene kupaonica i izba te spremište ispod stepenica koje vode na kat. Također tu je i ulaz u sobu koja može imati različite namjene-gostinjska soba, radna soba, hobi soba ili jednostavno još jedna spavaća soba. Donji dio organiziran je kao open space prostor u kojem su integrirane dnevna soba, blagovaona i kuhinja. Iz dnevnog dijela pogled se pruža na vanjsku terasu. Prostor je idealno koncipiran za sve dnevne aktivnosti, a velike staklene površine u prizemlju pružaju dovoljno dnevnog svjetla za rad u kuhinji i ugodnu atmosferu u dnevnoj sobi.

Open space prostor prizemlja ima opremljenu kuhinju namještajem u bijeloj boji s prednjicama visokog sjaja, kuhinjskim otokom te ugradbenom tehnikom. Sterilnost kuhinjskog prostora izbjegnuta je svijetlim drvenim površinama na radnoj plohi i kuhinjskom otoku. Sigurna kombinacija bijelih i drvenih površina u kuhinji, kompatibilna je sa svim stilovima, dekoracijama i detaljima koje će budući vlasnici odabrati za ostatak prostora.

Kupaonica na katu opremljena je keramičkim pločicama s mramornim uzorkom koji je velikih hit zadnjih nekoliko sezona, a osim toga daje bezvremenski izgled bez obzira na promjene trendova. Polukružna kutna kada ostavlja dovoljno manevarskog prostora u kupaonici. Vrlo praktičan dvostruki umivaonik omogućava manju gužvu tijekom jutarnjeg spremanja. Kupaonica još sadrži WC i bide. I tu se vodilo računa o paleti boja i uzoraka koja omogućava jednostavnu nadogradnju kupaonskim namještajem i dodacima u različitim bojama i stilovima.

Na katu kuće smještene su tri spavaće sobe, u koje se ulazi iz hodnika. Dvije kuće većih površina, pored kupaonice imaju i malo spremište. Kao i u prizemlju, i na gornjem katu uzela se u obzir potreba za dovoljno dnevnog svijetla, tako da dvije sobe imaju vlastiti balkon s dvostrukim staklenim vratima kroz koja se pruža pogled na pitoresknu okolicu.

Niskoenergetskom sustavu montažne gradnje Domprojekt osigurava komfor kuća, manje briga oko potrošnje energenata, a time i manje račune za grijanje zimi i hlađenje ljeti. Sve to potpomognuto je ekološki prihvatljivim građevinskim materijalima koji su korišteni prilikom gradnje ovih modernih katnica.

ID KOD AGENCIJE: 300431002-150

Dinko Cindrić
Prodajni predstavnik
Mob: +385 91 6415052
Tel: +385 1 6701704
Fax: +385 1 670 1711
E-mail: d.cindric@remax-centar.hr
www.remax-centarnekretnina.com
ENERGETSKI RAZRED: A

Dodatne informacije

Gradnja
novogradnja
Oprema
balkon, kuhinja
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola
Izvor grijanja
plin, struja