Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Poljoprivredno zemljište sa nasadima maslina i badema, otok Brač

CIJENA
300.000 €
~ 2.228.747 kn
CIJENA/m2
28 €
 
POVRŠINA
10630 m2
 

21423 Splitsko-dalmatinska : Brač : Donji Humac

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1806-1
Crozilla ID:
001-303-798
Vrsta oglasa:
Poljopriv. zemljišta
Cijena/m2:
28 €
Površina:
10630 m2

Opis nekretnine

Prodaje se poljoprivredno zemljište koje je u većinskom dijelu obrađena površina sa zasađenim stablima maslina i badema u Donjem Humcu na otoku Braču. Ovo zemljište zauzima površinu od 10630 m2, položeno je na blagoj padini i uživa lijep pogled na more. Također na zemljištu je izgrađena manja kućica bruto površine 51.30 m2 ( dimenzija 7.43m x 8.72m i visine u najvišoj točci krova 5.3m). Pristupni put do same parcele, a struja i voda se nalaze u blizini. Vlasništvo čisto.
 
Brač je najveći među središnjim dalmatinskim otocima, i najviši otok na Jadranu s najvišim vrhom od 778 metara. Brač je najpoznatiji po dvije stvari - bijelom kamenu koji se koristio u gradnji Dioklecijanove palače i Bijele Kuće u Washingtonu te Zlatnom Ratu, dugoj pješčanoj plaži u Bolu koja slovi za jednu od najljepših plaža na Jadranu i najpopularniju turističku destinaciju.
Brač je jako dobro povezan s kopnom trajektima iz Splita i Makarske. Luke na otoku su smještene u Supetru i Sumartinu. Tijekom ljetne sezone, trajekti Split - Supetar plove gotovo svakih sat vremena. Na Braču se nalazi i aerodrom, a otvoren je za vrijeme ljetne sezone.
Gradovi koji su smješteni na Braču su Supetar, Sutivan, Bol, Postira, Pučišća, Milna, Sumartin, Splitska i druga manja sela. Brač je otok koji ima mnogo prednosti kad se radi o kupnji nekretnine za odmor. Prirodne ljepote, čisto i mirno okruženje ostavljaju trag na svakog posjetitelja koji se rado vraća sa željom da upozna svaki detalj otoka. Ne samo što će vas okoliš ostaviti bez daha, nego i svako mjesto na otoku nudi svojim gostima punu uslugu za vrijeme boravka, uključujući mnoge restorane, dućane, supermarkete, igrališta i ostale sadržaje koji doprinose vašem opuštanju. Američki časopis "Islands" je nedavno uvrstio Brač među deset najpoželjnijih otoka za život.

TIP NEKRETNINE: Poljoprivredno zemljište
DODATNO: Pogled na more

Šimić dom d.o.o.

Bihaćka 2A/III, 21000 Split

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika