Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-305
Crozilla ID:
001-289-854
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Stambena površina:
92 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
2
Godina izgradnje:
2015

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

EKSKLUZIVNA NOVOGRADNJA u strogom centru Opatije.
Samo par koraka do mora, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev, smještena je ova novogradnja koja uživa iznimnu lokaciju i svojim kupcima pruža kvalitetu
življenja uz blizinu svih potrebnih sadržaja. Sa svojim iznimnim dizajnom ova novogradnja pruža širok izbor luksuznih stanova različitih veličina i rasporeda, koristeći pritom najviše standarde gradnje i opremanja, odnosno ukupno 14 stanova sa pripadajućim parkirališnim mjestima u podzemnim garažama. Veći stanovi imaju 3 parkirna mjesta, a manji 2 parkirna mjesta.
Prilikom gradnje korišteni su najkvalitetniji materijali, a prilikom opremanja korištena je najmodernija tehnologija. Zgrada posjeduje certifikat A+ što je izuzetna rijetkost danas na tržištu. U zgradi je postavljen i lift koji povezuje garažu i stanove.
Fotografije namještenih stanova su iz postojećih kataloga, izrada interijera je po želji kupca, a u cijeni su kuhinja i ugradbeni ormari.

Stan na 2. katu površine 92,54 m2 sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaone, dnevnog boravka, kuhinje s blagavaonom i terase.
Prozori i podizano-klizne stijene izrađeni su od ekstrudiranih aluminijskih profila s toplinski mostovima tvrtke Alu K s posebnim premazom otpornim na morsku sol.
Za proizvodnju prozora i vrata uporabljeni su profili Alu K 77 IW ID. Za izradu fasade stubišta Alu K SL 50. Za izradu podizano-kliznih stijena Alu K SC 170 TT. U stambenom dijelu zgrade ostakljenje se sastoji od tri sloja stakla s posebnim nisko emisijskim premazom za zaštitu od sunca: Za klizne zidove (Sanguard clear + 67 6 +10 termix zatamnjeno + Low E 4 + 27 sa unutrašnjim motoriziranim roletama + 6 Low E). Unutarnje rolete u kliznim stijenama su na električni pogon s vanjskim upravljanjem - za prozore (Sanguard clear 67 4 + 16 termix zatamnjeno + Low E 4 + 16 + PVC zatamnjeno Low E). Svi su prozori u stambenom dijelu zgrade opremljeni su vanjskim roletama na električni pogon i vanjsko upravljanje. Također, svi su prozori u stambenom dijelu zgrade opremljeni mrežom protiv komaraca - Jadranski prozor.
Ulazna vrata izrađena su od metala s ugrađenom električnom bravom, sustavom otvaranja pomoću ručnog odašiljača (ključa) i video sustavom u boji zaštićenim protiv vandalizma.Vanjska staklena ulazna klizna vrata opremljena su automatskim senzorom otvaranja na kretanje.
Estrih pod je izrađen od materijala tvrtke Murexin (Murexin C 200). Obrada podova središnjeg ulaza i hodnika - venecijanski mozaik u boji (terrazzo veneziano), stubište i međupodesti - obloženi su autohtonim prirodnim kamenom - Kastavski sivac.
Ograde balkona i krovnih terasa su izrađene od pocinčanog metala i obojene sa plastificiranom bojom. Na ogradu balkona montiran je rukohvat izrađen od nehrđajućeg čelika (u kvaliteti AnSi 316) s ugrađenim osvjetljenjem.
Površine zidova i stropova u zgradi su obojane s dva sloja boje na bazi silikonskih smola ili desperzivnog silikata ili lateks boje koje se mogu prati. Uređenje zidova u stanovima provodi se prema projektu dizajna stanova i u dogovoru s kupcem. Osnovna boja - 2 sloja bijele emulzione boje Tikkurila (Joker).
Svi spušteni stropovi izrađeni su pomoću sustava suhe gradnje tvrtke Fassa Bortolo. Koristi se vodonepropusni materijal Gipsolignum. visoke gustoće i tvrdoće. Vertikalni komunikacijski kanal u pred je izoliran sa dvoslojnom pregradom na bazi gipsa marke Regips.
Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Garaža/parking
garaža
Dokumentacija / Dozvole
uporabna dozvola, vlasnički list
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja
Oprema
klima uređaj, lift, kuhinja, terasa
Izvor grijanja
struja
Vrsta grijanja
centralno grijanje