Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-48003
Crozilla ID:
001-285-844
Vrsta oglasa:
Kuće najam
Cijena:
3.000 €
Cijena/m2:
12 €
Sobe:
6
Zemljište:
1400 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
3
Godina izgradnje:
2014

Opis nekretnine

Tinjan je općina bogate kulturne baštine, poznata po pršutanama koje proizvode vrhunsku gastro deliciju – istarski pršut. Na svakom koraku Tinjanštine naići ćete na prastare suhozide i kažune. Gradić s jedinstvenim povijesnim segmentima smjestio se u samom srcu Istarskog poluotoka. Prekrasne prirode, jedinstvenog okruženja idealna je lokacija za miran obiteljski život.

Moderno ruho prekrasne kamene ville smještene u srcu Istre površine 250 m² s prostranom okućnicom površine 1400 m², razlog je iz kojeg ova nekretnina predstavlja iznimno privlačnu priliku.

Villa modernim izdanjem osvaja svojim eksterijerom i interijerom. Ekskluzivan i ugodan ambijent sastoji se od moderno opremljene kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka koji je osvijetljen dnevnim svjetlom tijekom cijelog dana. Nekretnina sadrži i tri iznimno prostrane spavaće sobe sa kupaonama i WC-om, koji svojom funkcionalnošću pružaju apsolutnu privatnost. Iz dnevnog se boravka izlazi na bazen okružen uređenom okućnicom te zelenom ogradom.

Cijena mjesečnog najma se odnosi za razdoblje od 1.12.2018. do 31.3.

U mirnom dijelu selca, ova prekrasna villa predstavlja spoj modernog dizajna interijera s tradicionalnom mediteranskom gradnjom te sadrži, pored ostalog i ljetnu kuhinju.

Idealna je nekretnina koja može koristiti u svrhe najma, ali isto tako i za miran obiteljski život, opremljena najmodernijom tehnologijom, udaljena samo par minuta vožnje do mora i prekrasnih plaža, prve trgovine i restorana.

ID KOD AGENCIJE: 84

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: lorena.kogej@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Oprema
balkon, bazen, terasa