Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1328-1
Crozilla ID:
001-280-581
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
79.000 €
Cijena/m2:
22 €

Opis nekretnine

Prodaje se zemljište u Đurđekovcu, površine 3520 m2 na glavnoj cesti prema Kašini.
Parcela je pravokutnog oblika na stražnjoj strani zaobljena uz liniju potoka. Širina parcele uz cestu je cca 18 m.
Prednji dio zemljišta, cca 1500 m2 nalazi se u građevinskoj zoni, dok je stražnji dio u poljoprivrednoj.
Građevni dio spada pod stambenu namjenu, moguća je gradnja stambenih, stambeno gospodarskih, poljoprivrednih i pomoćnih objekata.
Moguća je gradnja maksimalno četiri etaže (četvrta etaža oblikovana kao potkrovlje), a moguća je i gradnja jedne podzemne etaže.
Ukupna izgrađenost građevne čestice za samostojeće objekte iznosi 30%, za dvojne 40 %, a za objekte u nizu 50 %.
Kompletna infrastuktura nalazi se na cesti uz parcelu.
Vlasnička dokumentacija je uredna,te je moguća kupovina kreditom.
U blizini zemljišta se nalazi osnovna škola, pored koje je dječji vrtić, ambulanta i trgovina.Autobusna stanica nalazi se 5 minuta pješice od zemljišta.Prometuje autobus ZET-a iz smjera Kašine i Planine donje prema Sesvetama i Dupcu.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja,Telefonska instalacija
DODATNO: Prilaz - asfaltirani,Blizina škole

DOM EKSPERT d.o.o.