Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
croati4you-925
Crozilla ID:
001-262-981
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
1.145.000 €
Površina:
854 m2
Sobe:
12
Broj kupaonica:
15

Opis nekretnine

Hotel je smješten u malom gradu Tisno, na dalmatinskoj obali, u visokom turističkom području u blizini dobro poznatog grada Vodica, velikog turističkog mjesta. Hotel se nalazi na morskoj strani, prema otoku Murteru, jednom od glavnih polazišta za izlete u nacionalni park Kornati i u blizini od Nacionalnog parka Krka ( 18km) jednog od najposjećenijih mjesta u Hrvatskoj.


Hotel je udaljen 9 km od najbližeg izlaza na autocestu, od Zračne luke Zadar 25 km ili Zračne luke Split oko 70 km.


Hotel je orijentiran prema jugu, a sastoji se od prizemlja s restoranom i 3 kata. Hotel je kategoriziran s 3 zvjezdice; ima 14 soba i 3 obiteljska apartmana s dvije spavaće sobe; Ukupno 18 soba, sve namještene s vlastitom kupaonicom i sadržajima, te balkonom s pogledom na more. Svaka soba ima kupaonicu s TV-om, klima uređajem, balkonom i pogledom na more.


Terasa od 400 m2 s pogledom na more na prizemlju pokraj restorana uključuje ribnjak s morskom vodom rezerviran za svježu ribu koja se poslužuje u restoranu. U restoranu se moze sjediti do 78 gostiju. Unutarnji retaurant s roštiljem moze imati do 70 gostiju. Kuhinja je smještena na istoj razini kao i restoran, u potpunosti je opremljenima materijalima visoke kvalitete.Recepcija i bar se nalaze uz blagovaonicu restorana.


Hotel je u potpunosti obnovljen između 2012. i 2013. godine, a ponovno je otvoren 2014. godine s potpunom obnovom poda i kupaonice.Fasade su bojane vodootpornom bojom i izvršena je zamjena svih drvenih vanjskih dijelova (izolirani drveni okviri za prozore i aluminijske vanjske kapke).Hotel je u potpunosti klimatiziran s reverzibilnim jedinicama koje omogućuju grijanje zimi s automatskim prekidačem za cicuit kad se otvore prozori ili vrata. Solarni grijači vode su postavljeni na krovovima.


U 2018. je postavljeno dizalo.