Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-10884-1
Crozilla ID:
001-257-046
Vrsta oglasa:
Kuće najam
Cijena:
na upit
Stambena površina:
800 m2
Sobe:
3

Opis nekretnine

Villa građena u secesijskom stilu, kao objekt srednje veličine i kao takva je zaštićena kao kulturno dobro.
Villa na Pećinama, na predivnoj lokaciji, ukupne površine od približno 680 m2 netto razvijene površine. Villa se sastoji od u prizemlju 60 m2 dnevnog boravka - salona, iz kojeg posebno stepenište vodi u podrum s posebnim kaminom koji služi kao lovačka soba i vinoteka.
 
Na razini prizemlja nalazi se glavni i pomoćni ulaz, predsoblje, blagovaonica, kuhinja, mala smočnica, garderoba i radna soba, te sanitarni čvor. Na prvom katu se nalaze spavaća soba s kupanicom i velikom garderobom kao odvojenim prostorima, predsobljem i balkonom, te gostinjska soba s posebnom kupaonom. U potkrovlju ville dodatnih 60 m2 sa sanitarnim čvorom i sobom.
Zanimljivost kuće-ville, čini podzemni hodnik koji vodi do pomoćnog objekta  - bazen i fitnessa. Na početku hodnika, na izlasku iz dnevnog boravka, nalazi se, sa sjeverozapadne strane utility, a s jugoistočne strane spremište. Ispred i ispod bazena nalazi se energana te sanitarni čvor sa dva tuša, garderobom i wc-om kao priprema za ulazak u bazen - dug 16 metara i širok 5,5 metara s velikim muralom !  
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Konoba,Ostava,Parking,Podrum,Vrt
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Struja
DODATNO: Bazen,Kamin,Klima uređaj,Namješteno

Dodatne informacije

Oprema
bazen, podrum