Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-16512-1
Crozilla ID:
001-255-643
Vrsta oglasa:
Gastronomija
Cijena:
1.350.000 €
Cijena/m2:
3.309 €
Površina:
408 m2
Sobe:
6

Opis nekretnine

U okolici Matulja na lijepoj i mirnoj lokaciji prodajemo objekat na terenu od 5000m2,  površine 408 m2, koji se u prizemlju sastoji od poslovnog prostora ( restoran ), sa 160 sjedećih mjesta i terase sa dodatnih 60 sjedećih mjesta. Objekt je osiguran sa parkingom za više od 40 auta, a također ima i teniski teren, te vinsku konobu, kao i mogućnost gradnje bazena. Na katu objekta smještene su i sobe, ukupno sedam sa pripadajućim kupaonicima. Kuhinja je kompletno opremljena sa svim inventarom ( rostfrei ), posebne komore za duboko smrzavanje, grill, ražanj, peka kao i zasebno krušna peć jedno su od zanimljivosti ove nekretnine. Idealna poslovna prilika. Nekretnina posjeduje sve dokumetne, od vlasničkog lista pa sve do dokumentacije potrebne za tehnički prijem! A sav inventar i namještaj uključen je u cijenu.
 
Za više informacija kontaktirajte nas!
 
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.
 

TIP NEKRETNINE: Restoran
DODATNE POVRŠINE: Kuhinja,Parking,Skladište,Terasa
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Struja
DODATNO: Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Sportski tereni,Uređena okućnica

ELITE NEKRETNINE