Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-p2642
Crozilla ID:
001-240-242
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
1.760.000 €
Površina:
1260 m2
Sobe:
19

Opis nekretnine

Vrhunska poslovna zgrada na 4 etaže na neponovljivoj lokaciji u Rovinj, 1.260 m2.
Poslovna zgrada smještena na najboljoj lokaciji u gradu Rovinju, odmah uz 2 najprometnije ceste, koje su ujedno i ulazi u grad. Proteže se na 4 etaže te sadrži ukupno 21 poslovnih prostora s 16 toaleta od čega su dvije kupaonice. Zgrada je vrhunski izgrađena s odličnom zvučnom i toplinskom izolacijom, Demit fasadom sa stiroporom od 8 cm, prostorom za ugradnju dizala iz podzemne na 2. etažu zgrade i individualnim sustavom grijanja, stropnim klima uređajima te mogućnošću grijanja na gradski zemni plin, jer su instalacije i priključak provedeni sve do objekta.
Zgrada je trenutno u visokoj Roh-bau fazi kako bih se prostor mogao prilagoditi željama investitora zbog lagane mogućnosti promjene pregradnih zidova i raznih poslovnih djelatnosti koji se mogu obnašati (Poliklinike, wellness, fitness, saloni, uredi, banke, hotel, hosteli, dom za starije i nemoćne, trgovačke i druge uslužne sadržaje, caffe-bar i sl).
Poslovne prostore moguće je kupiti i pojedinačno, ovisno o željama.
Ova moderna poslovna zgrada je jedina nekretnina ovakvog tipa, kvalitete i top lokacije u Rovinju.
Potrebno je 250.000 - 300.000 € za završenje objekta vrhunskim materijalima.

Virtualna šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBYxbRsdA/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Opereta d.o.o.