Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1308-1
Crozilla ID:
001-239-872
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
320 m2
Sobe:
10
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
1985
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Prodajemo kvalitetno sagrađenu, uredno održavanu i vrlo ugodnu kuću sa četiri odvojene stambene jedinice. Iz tog razloga kuća je pogodna za razne poslovne djelatnosti kao npr. dom za starije osobe, hostel ili kratkoročno iznajmljivanje (dnevni najam).
Kuća je građena 1985. godine, a 1998. je potpuno renovirana. Tlocrt je veličine 9 x 9 metara. Ima 4 etaže: podrum, prizemlje, 1. kat i potkrovlje. Stubište koje povezuje sve etaže je unutarnje. Svaka etaža je u naravi koncipirana kao trosoban stan: hodnik, kupaona, 2 spavaće sobe, kuhinja i dnevni boravak.
Grijanje je plinsko etažno (4 razvoda za grijanje za svaku etažu), 1 je plinomjer, 1 je vodomjer za potrošnju gradske vode, te 4 brojila za struju. Fasada je klasična koja je 2016. premazana termo premazom. Krov je prekriven novim crijepom 2009. godine kada je i uređeno potkrovlje. Kuća je u odličnom stanju, sve se uredno održava zbog čega se ne može primjetiti habanje namještaja i same kuće.
Površina okućnice je 340 m2.
Dokumentacija je uredna, moguća je kupovina kreditom banke i državnim subvencijama.
Lokacija: Topolovečki priključak, Dubarava. Blizina autobusne stanice, Garden Malla, Kliničke bolnice Dubrava, predivne šume u Maksimiru.
Agent: Ivana Čikić
Telefon: 098/ 9161 521
Agencijska provizija: 2% + PDV
Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije
 

TIP NEKRETNINE: Obiteljska kuća
GODINA IZGRADNJE: 1985
INFRASTRUKTURA: Aktivna telefonska linija,Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Portafon,Struja,Telefonska instalacija
DOZVOLE: građevinska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV