Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-224
Crozilla ID:
001-222-817
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
1.550.000 €
Cijena/m2:
3.547 €
Sobe:
9
Zemljište:
1714 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
7
Godina izgradnje:
2018

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

***EKSKLUZIVNA NEKRETNINA***
Ova jedinstvena vila sagrađena je u stilu toskanskih prostranih vila, u odličnoj simbiozi sa okolnim objektima.
Projekt po kojem je napravljena dobio je nekoliko nagrada. Izvana je izvedena u kombinaciji od ručno rađenih ukrasnih cigli i fasade, te kamenih erti sa drvenom stolarijom. Vila je iznutra osmišljena sa odličnim rasporedom. Ulazi se u veliki centralni hol iz kojeg se širokim spiralnim stubištem ide na gornju etažu.
Iz tog se hola ide prema dnevnom boravku, prostoriji za objedovanje i na lijevu stranu malo odvojenoj kuhinji koja ima izlaz na mali zimski vrt.
Na desnu stranu se ulazi u gostinjski apartman. Iz svih prostorija u prizemlju su izlazi na vanjsku terasu ili zimski vrt.
Gornji kat sastavljen je iz triju komponenti. U centralnom dijelu smještena je velika soba sa predviđenim kaminom koja je zamišljena kao radna soba.
Lijevo krilo sastoji se od dviju soba sa kupaonom i garderobnom sobom. Isti raspored je i na desnom krilu zgrade. Sve prostorije imaju izlaz na balkone, neke na zajednički , a neke imaju vlastite balkone.
Na predivnoj prizemnoj terasi koja je izgrađena u voltama od cigli nalazi se proširenje za druženja uz roštilj . Pokraj terase nalazi se bazen.
Cijela okućnica hortikulturno je uređena.
Dominira uređen travnjak sa umjetnim navodnjavanjem, a duž svih granica parcele zasađeni su srebrni borovi koji već sada daju osjećaj intime i odvojenosti.
Pristupni put do ulaza u vilu je pošljunčen, te su postavljeni rubnjaci. Vila je dovršena 95%. Potencijalnom kupcu prepušteno je da izabere uređenje bazena i prostora oko bazena, rasvijetna tijela u vili i oko nje, te postaviti radijatore i klime.
Nalazi se 200 m od mora odnosno uz vile Laguna Park Resorsa u blizini plaže i šetnice u potpuno mirnom okruženju. Može se reći da je ovo jedna od od najljepših vila u Poreču i okolici.
Samu vilu u naravi čini prizemlje i prvi kat (P+1), te iznutra funkcionira kao jedinstven prostor, ali sa mogućnošću stvaranja dva ili tri potpuno autonomna apartmana.
Cijela vila je izvedena veoma kvalitetno, sa vrhunskim materijalima. Na podovima u sobama postavljen je kvalitetan parket.
Ukupna površina vile bez koeficijenata je 597 m2, a sa koeficijentom (balkoni, lođe i natkrivene terase) iznosi 437 m2.
Cijena podrazumijeva sistem ključ u ruke gdje je kupac u prednosti jer zajedno sa prodavateljem ima priliku odabira finalnih elemenata prije isporuke nekretnine.
Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama


ID KOD AGENCIJE: 224

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Gradnja
novogradnja
Vrsta grijanja
centralno grijanje
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Namještaj
namješteno
Izvor grijanja
plin, struja
Oprema
klima uređaj, bazen, terasa, podrum