Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Poljoprivredno zemljište s maslinikom na otoku Braču

CIJENA
206.000 €
~ 1.530.406 kn
CIJENA/m2
9,03 €
 
POVRŠINA
22804 m2
 

21403 Splitsko-dalmatinska : Brač : Sutivan

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1752-1
Crozilla ID:
001-216-630
Vrsta oglasa:
Poljopriv. zemljišta
Cijena/m2:
9,03 €
Površina:
22804 m2

Opis nekretnine

Posredujemo u prodaji poljoprivrednog zemljišta, položenog na blago kosom terenu smještenog na sjevernoj strani otoka Brača poviše Sutivana. Ovo zemljište proteže se na 22 804 m2 i sastoji se od dvije čestice gdje na svakoj postoji mogućnost gradnje gospodarskog objekta tlocrtne površine od 100 m2. Na zemljištu se u jednom dijelu nalaze nasadi maslina, njih oko 216, od kojih su neke i do sto godina stare. Zemljište zbog svog položaja uživa prekrasan pogled na more. Pristupni put na samoj parceli. Vlasništvo uredno.
Sutivan je mala općina smještena na sjeverozapadnoj strani Brača, nasuprot grada Splita. Udaljen je samo 13km od Splita s kojim ima neprekinutu vezu od osnutka i 7km od Supetra, administrativnog centra otoka, stoga se u Sutivan lako stiže biciklom, taksijem ili javnim prijevozom.
Dok je rimski car Dioklecijan gradio svoju palaču u Splitu, jedan od njegovih namjesnika je izgradio svoju ispod današnjeg suda u Sutivanu - Kavanjinove dvore. Stoga možemo reći da se radi o 1700 godina života u mjestu koje danas nosi ime Sutivan.
Renesansne palače, barokne ljetne vile i tipične dalmatinske stare kamene kuće čine ovo mjesto neodoljivim. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubivosti, plažama, mirnom okruženju, mirisima Mediterana i čistom moru. Razvio se u turističku destinaciju prikladnu za obiteljske odmore, sport i rekreacijski turizam. Zbog povoljne klime i raznolike ponude gosti mogu uživati u Sutivanu tijekom cijele godine.
Sutivan je savršena destinacija za turiste koji vole aktivno provoditi svoj odmor, istraživajući okruženje i uživajući u prirodi dok se bave sportom, biciklizmom ili jednostavno šetnjom po prekrasnoj rivi promatrajući zalaske sunca i naše kristalno čisto more.
Sutivan je postao i prava biciklistička destinacija. Počevši od organiziranja festivala ekstremnih sportova do smještaja i okruženja za bicikliste. Uzevši u obzir svoje želje i mogućnosti, biciklisti mogu uživati u tri tipa staza - Maestral, Tramuntana i Levant.

TIP NEKRETNINE: Poljoprivredno zemljište
DODATNO: Pogled na more

Dodatne informacije

Tip zemljišta
maslinik

Šimić dom d.o.o.

Bihaćka 2A/III, 21000 Split

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika