Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-171-N6676
Crozilla ID:
001-205-828
Vrsta oglasa:
Stanovi najam
Cijena:
450 €
Cijena/m2:
6,43 €
Stambena površina:
70 m2
Sobe:
3
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
7

Opis nekretnine

Novouređeni stan, idealan za dvoje ili troje studenata. Kompletno namješten i opremljen s kućanskim aparatima (klima-inventer, hladnjak s ledenicom, perilica rublja, TV- kabelska, mogućnost interneta). U blizini autobusne stanice bus 6 (60 m od stana), kauflanda, pošte, banke.Besplatni parking, panoramski pogled.
Male režije!
Ne plaća se pričuva.

ID KOD AGENCIJE: 171-N6676

Opatija Nekretnine
Prodajni predstavnik
Mob: +385(0)92 31 28 062
Tel: +385(0)51 27 74 01
E-mail: info@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Oprema
klima uređaj