Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
croatiapropertysales-2549
Crozilla ID:
001-186-383
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
450.000 €
Cijena/m2:
2.093 €
Sobe:
4
Zemljište:
634 m2
Broj kupaonica:
3

Opis nekretnine

Prekrasna moderna kuća u idiličnoj mediteranskoj uvali.
 
Tišina, borovi, bazen i spektakularan pogled na more čine ovu nekretninu izuzetnom prilikom za sve koji žele istinski mediteranski ugođaj.
 
Površina kuće je 215 m2, a nalazi se na parceli površine 634 m2. Kuća se sastoji od tri kata. U prizemlju se nalaze tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Glavna spavaća soba ima svoju zasebnu kupaonicu.
 
Prvi kat je cijelom površinom otvoreni prostor koji se sastoji od dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje. Izlaz je na prostranu terasu koja se proteže južnom i zapadnom stranom kuće.
 
Na drugom katu je također otvoreni prostor koji se trenutno koristi kao prostrani dnevni boravak s terasom u nastavku (54 m2) s koje se pruže jedinstven pogled na more. Pergola na terasi omogućuje uživanje u hladu tijekom dana.
 
Kuća je izgrađena od vrhunskih i kvalitetnih materijala, luksuzno uređena i opremljena centranim grijanjem u cijeloj kući, kao i odvojenim sustavom za hlađenje.
 
Vrt je lijepo uređen s posebno popločanim dijelom oko bazena.
 
Do kuće vodi asfaltirana cesta, a u sklopu parcele osigurana su i parking mjesta. Prisutna je sva potrebna infrastruktura.
 
Za sva dodatna pitanja molimo kontaktirajte naš CPS ured u Splitu.