Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
croatiapropertysales-2279
Crozilla ID:
001-186-125
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
115 m2
Sobe:
2
Broj kupaonica:
2

Opis nekretnine

Zadovoljstvo nam je u ponudu staviti tri apartmana u manjoj apartmanskoj zgradi u Cavtatu, s pogledom na more i Dubrovnik.
 
Zgrada se nalazi u završnoj fazi gradnje, te će apartmani biti useljivi kroz nekoliko mjeseci. Zgrada se nalazi 250 metara od mora, a pruža lijepi pogled na more i udaljeni Dubrovnik.
 
Apartman u prizemlju sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije velike spavaće sobe, velike kupaonice i zasebnog WC-a. Ukupna stambena površina je 115 m2, a postoji i direktan izlaz u dvorište. Trenutno stanje je visoki roh bau, kupac može odlučiti o manjim preinakama i izboru završnih materijala. Cijena ključ u ruke 2590 €/m2.
 
Apartman na 1. katu sastoji se dnevnog boravka s kuhinjom, dvije velike spavaće obe, velike kupaonice, male kupaonice i praone; ukupna površina 125 m2. Ovaj stan je pred useljenjem moderno i jednostavno namješten, te trenutno može poslužiti kao ogledni primjerak u kojoj kvaliteti će drugi stanovi biti dovršeni. Cijena ključ u ruke 2990 €/m2.
 
Apartman na 2. katu je spojen s visokim potkrovljem, te nudi jedinstveni penthouse od preko 200 m2. Drugi kat (veliki dnevni boravak s balkonom, kuhinja, velika soba s balkonom, kupaonica, hodnik i praona), visoko potkrovlje (velika soba, kupaonica, hodnik, radna soba, master soba s jacuzzijem i velikom kupaonom). Trenutno stanje je visoki roh bau, kupac može odlučiti o manjim preinakama, izboru završnih materijala i uređenju samog penthousea. Cijena ključ u ruke 2790 €/m2.
 
Udaljenosti:
• More je udaljeno 250 m.
• Dubrovnik je udaljen 20 km.
• Zračna luka Dubrovnik je udaljena 5 km.
 
Za dodatne informacije molimo kontaktirajte naš ured u Splitu.