Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
croatiapropertysales-2169
Crozilla ID:
001-186-015
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
1.500.000 €
Cijena/m2:
2.500 €
Sobe:
10
Zemljište:
600 m2
Broj kupaonica:
10

Opis nekretnine

Modernih linija, kvalitetnih materijala i inteligentnih rješenja ovaj visokofunkcionalni turistički objekt kategoriziran s 4 zvjezdice smjestio se na udaljenosti od svega 400 m od najrazvikanijeg hotela na ovom dijelu Jadrana – hotela Le Meridien Lav.
 
Objekt se sastoji se od 10 jedinica:
- penthouse apartman na vrhu zgrade
- dva izdvojena apartmana
- četiri studio apartmana
- dvije sobe
 
Pred zgradom je automatski grijani bazen koji može biti natkriven van sezone, od susjeda skriveno dvorište s pažljivim hortikulturnim uređenjem i automatskim navodnjavanjem, te 9 parkirnih mjesta pred zgradom.
 
Iako izgrađen tek 2015. radi svoje lokacije i karakteristika donosi vrhunske turističe rezultate u sezoni i van sezone od samog početka.
 
Ovaj objekat može se sagledavati kao integralan mini apart-hotel visoke kategorije i kao takav predstavlja vrlo unosnu investiciju za naznačenu prodajnu cijenu.
 
Isto tako, za klijente koji imaju namjeru izvršiti akviziciju za svoje potrebe i ovdje provoditi vrijeme, penthouse apartman na vrhu im omogućava punu privatnost a da istovremeno povrat svoje investicije potraže u turističkom najmu preostalih 9 jedinica.
 
Procjenu povrata investicije zainteresirani klijent može napraviti uvidom u poslovne knjige vlasnika objekta.