Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Prodaja poljoprivredno zemljište, Milna otok Brač

CIJENA
123.400 €
~ 916.758 kn
CIJENA/m2
10 €
 
POVRŠINA
12340 m2
 

21405 Splitsko-dalmatinska : Brač : Milna

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1740-1
Crozilla ID:
001-162-358
Vrsta oglasa:
Poljopriv. zemljišta
Cijena/m2:
10 €
Površina:
12340 m2

Opis nekretnine

Posredujemo u prodaji poljoprivrednog zemljišta na lijepoj lokaciji u Milni, površine 12340 m2, udaljenog od mora oko 300 m. U naravi ovo je neobrađena površina prekrivena niskim raslinjem i borovom šumom. Pristupni put do parcele. Vlasništvo uredno.
 
Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra.
S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve.
Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
 

TIP NEKRETNINE: Poljoprivredno zemljište
DODATNO: Blizina plaže

Šimić dom d.o.o.

Bihaćka 2A/III, 21000 Split

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika