Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-110
Crozilla ID:
001-156-324
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
1.890.000 €
Cijena/m2:
2.100 €
Površina:
900 m2
Sobe:
20
Broj kupaonica:
25
Kat:
2

Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

U ponudi imamo tek izgrađen i ovog ljeta pušten u pogon pansion sa 17 soba kapaciteta 74 kreveta.
Pansion je otvoren za poslovanje u ljeto 2016 godine ii nalazi se u samom centru Novalje, udaljen od mora cca 200 m., od glavne gradske plaže cca 250 m, od centralnih kafića 180 m., od autobusa cca 230 m.
Zgrada je moderno arhitektonski osmišljena i izgrađena od najkvalitetnijih materijala.
PRIZEMLJE:
- cca 240 m2, koje se sastoji od: od recepcije, cafe bara, skladišta, kuhinje, toaleta muškog i ženskog, praonice rublja, dvije garderobe za radnike, radna soba za voditelja i prostranog hola sa polukružnim stepeništem koje vode na kat.
PRVI KAT:
- cca 340 m2, na kome se nalaze: 4 dvokrevetne hotelske sobe, 2 trokrevetne obiteljske sobe, i 3 višekrevetne sobe koje po potrebi imaju od 4 do 8 ležajeva, i hol gdje se nalazi prostor za čistačicu sa tunelom za prljavi veš
DRUGI KAT:
- cca 320 m2 na kome se nalaze: 4 dvokrevetne sobe, 1 apartman sa 2 ležaja i dnevnim boravkom za 2 dodatna ležaja, kao i prostor za čistačicu i tunel za prljavi veš plus neprohodni krov od cca 20 m2 koji u budućnosti može biti terasa.
- Ravni krov ima površinu od oko 320 m2, i kompletno je spreman za dobar cocktail bar sa velikim Jacuzzijem, gdje je statika dodatno pojačana za dodatno opterećenje, instalirana je struja, dovod i odvod vode a također je izvršena kompletna priprema za sunčeve kolektore za toplu vodu
Sve sobe imaju svoju kupaonicu a velike sobe imaju po 2 kupaonice. Svaka soba ima klimu grijanje / hlađenje renomiranog svjetskog proizvođača DAIKIN, TV Samsung 84 cm sa DVBT2 i S2 i mini kuhinju. Osim velikih soba, male imaju i velika ogledala, negorive zavjese a također sve sobe imaju vatrodojavu. U svakoj sobi se nalazi stol i po potrebi stolice marke BONALDO, Italija, dvije Kartelove lampe i dva Kartel noćna ormarića.
U dvokrevetnim sobama kao i u apartmanu nalaze se 2 kreveta sa madracima od po 25 cm debljine, dimenzije 90 x 210 cm, a u trokrevetnim sobama se nalaze 3 kreveta sa madracima od 25 cm, dimenzije 90 x 210 cm tvrtke BERNARDA.
U višekrevetnim sobama se nalaze "ormar - kreveti" na kat (po potrebi se otvara i koriste prema potrebama ibroju gostiju) najpoznatije firme za izradu te vrsta kreveta CLEI, Italija (za gornji ležaj garancija je do težine osobe od 150 kg).
Svaka kupaonica ima: ogledalo dimenzije 60 x 80 cm sa svjetlom, bojler od 60 lit, lavabo FLAMINIA, wc školjka VILLEROY & BOCH, pipa za lavabo i tuš kao i konzola za tuširanje sve je marke GROHE a također ima ugrađen i fen za kosu te radijator "ljestve" za sušenje ručnika i zagrijavanje kupaonica.
Svi vodokotlići su ugradbeni, marke GEBERIT.
GRADNJA:
Zgrada je kompletno izgrađena od betona marke C 25/30. Na temeljnoj ploči su išli svi zidovi kao i sve tri daljnje ploče debljine 20 cm marke betona C 25/30. Fasada je marke CAPAROL.
Pod cijele kuće je od visoko kvalitetnih talijanskih ratificiranih pločica 60 x 60 cm FLOOR GRES FLORIM model 2015 godina. Zidovi svih kupaonica su napravljeni od staklenog mozaika 2 x 2 cm.
Zgrada ima razred A energetske učinkovitosti.
Sustav Klima grijanje hlađenje je DAIKIN, tipa VRV. Fasada je napravljena od ekspandiranog teško zapaljivog stiropora debljine 12 cm marke CAPATEKT.
U prizemlju na fasadi i jednim dijelom u prizemlju je išao stirodur i Talijanski Mramor TRAVERTINO 60 x 30 cm. Vanjska stolarija je od firme SCHUECO, profila sa 6 komora i IZO staklom 4+16+6, izrađeno low e tehnologijom gdje su stakla odvojena hermetički zatvorenim prostorom te ispunjenim argonom. Ug = 0,9 W/m2K, i zvučnom izolacijom R = 28dB. Grilje su aluminijske i klizne su.
Unutarnja stolarija je vatrootporna (30 min). tvrtke LAKERKO, sa ugrađenim kartičnim otvaranjem. U zgradi ima i ugrađeni hidrant i vatrodojava.
OSTALO:
- LED rasvjeta unutar i vani,
- antenska i satelitska instalacija,
- instalacija telefona 2 priključka,
- instalacija video nadzora i Alarma (napravljeno kompletno kabliranje).
Vanjska terasa u prizemlju ima oko 80 m2 i može se smjestiti do 40 ljud
ENERGETSKI RAZRED: A

Dodatne informacije

Izvor grijanja
plin, struja
Oprema
klima uređaj, klima uređaj
Namještaj
namješteno
Vrsta grijanja
centralno grijanje