Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
L221
Crozilla ID:
001-154-663
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena/m2:
230 €

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasno zemljište površine 1855 m2 smješteno u prvom redu do mora u prekrasnom mirnom okruženju na otoku Pašmanu. Zemljište se nalazi u mjestu Ždrelac, s njega se pruža prekrasan pogled na more. Izrazita prednost ovog zemljišta jest da ispred njega, do mora ne postoji nikakva prometnica te se neometano može uživati u prelijepom pogledu i moru.

Postoji idejni projekt za izgradnju dviju luksuznih modernih vila s bazenom na ovom zemljištu koje novi vlasnik može iskoristiti. Vizualizacije su vidljive u galeriji.

Voda i struja nalaze se u neposrednoj blizini zemljišta.

Ždrelac je prvo idilično mediteransko mjesto na otoku Pašmanu na koje nailazite prelaskom mosta koji povezuje Ugljan i Pašman. Morski prolaz koji se proteže ispod mosta, Mali Ždrelac savršen je prečac za sve nautičare koji žele istražiti zadarski arhipelag i čari Nacionalnog parka Kornati, dok se u isto vrijeme s mosta pruža panoramski pogled na more i otoke. Otok Pašman svakodnevno je povezan brodskim linijama sa Zadrom iz Preka i Biogradom iz Tkona, a vožnja traje svega 20 minuta. Do pojedine trajektne luke redovito vozi i lokalni autobus. Ždrelac se smjestio daleko od buke, okružen je netaknutom prirodom te obiluje brojnim pješčanim i šljunčanim plažama od kojih će sigurno svatko pronaći svoju omiljenu.

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list
EMPORIA d.o.o.