Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-86
Crozilla ID:
001-153-180
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Površina:
780 m2
Sobe:
14
Broj kupaonica:
8
Kat:
4

Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

ESTETSKA KIRURGIJA, DOM ZA STARIJE, RESTAURANT, DENTALNA MEDICINA I ESTETIKA, FITNESS, RELAX itd...
Ova zgrada se definira kao inteligentni poslovno-stambeni objekt niske potrošnje energije sa 7 apartmana i 6 poslovnih prostora na zemljištu površine 1.236 m2.
Namjena ovog objekta je poslovno-stambeni prostor koji će osim poslovnih prostora, iznajmljivati i wellness ekskluzivne apartmane.
Pogodan je za razne zdravstvene ustanove kao što su klinike, stomatološke ordinacije, ordinacije za estetsku kirurgiju, ordinacije za alternativnu medicinu, welness i fitness centar te male specijalizirane trgovine ili agencije.
Cilj je iznajmljivanje ekskluzivnih apartmana poslovnim ljudima sa posebnim medicinskim programima, zbog odmora, relaxacije i opuštanja, te osobama koje žele vrhusku uslugu estetske kirurgije, dentalnu implantaciju, lječenje ili korekciju zubiju .
Mirno okruženje i blizina preko 40 km šumske staze te 20 km šetnice uz more sve na vremenskoj udaljenosti 5 min automobilom.
Ovaj objekat može služiti turistima treće životne dobi kojima su potrebne terapije, gdje je moguće odsjesti u objektu u kojem nadomak ruke imaju sve najpoznatije zdravstvene institucije, ordinacije i klinike.
Program je na nivou: Mental-health and treatment of chronic diseases.
Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama
Mješavina gorskog i morskog zraka na ovoj lokaciji podstiče i liječi bolesti dišnih puteva, kao i žlijezda s unutarnjim lučenjem..
Zgrada se sastoji od dvije dvojne zgrade od 450 m2 bruto, a svaka ima četiri etaže.
U nastavku navodimo namjenu objekta po katovima.
Investicija je trenutno u tijeku građenja, a predviđeni završetak izgradnje je do kraja 2013. godine.
- PODZEMNI DIO
Podzemni dio objekta biti će suvremeno i atraktivno opremljen osvjetljenjem, pogodan za wellness i fitness aktivnosti u ukupnoj kvadraturi od cca 250m2. Dodatne mogućnosti i aktivnosti objekta su sljedeće: prostori pogodni za njegu lica i tijela (masaža, fizioterapija, aromaterapija, razni tretmani i sl.), joge, pilatesa,te mogućnost sauna i hidro masaže.
- SUTERENSKI NIVO
Suterenski dio objekta sastoji se od 4 apartmana sa zelenim travnatim vrtom te pogledom na obronke Učke i Kvarnerske otoke Krk i Cres. Ovaj dio je namjenjen za iznajmljivanje turistima željnim odmora i relaksacije.
- PRIZEMLJE
Prizemlje objekta je na nivou prometnice i može se koristiti za poslovnice banke, poštu, turističke agencije, pekare, kiosci za novine, specijalizirane trgovine za biohranu, i sl. Namjena ovog dijela objekta je poslovno stambeni prostor pogodan za kliniku, stomatološke ordinacije, kioske za novine, specijalizirane trgovine za biohranu, itd. Predviđen je i prostor za cafe bar, slastičarnu, restoran ili apartmane.
- VISOKO POTKROVLJE
Prvi kat pogodan je za de lux apartmane ili medicinske ordinacije.
Cijeli objekt je također pogodan za pažnju i njegu starijih osoba s mogućnošću rehabilitacije. Planirano je izgraditi posebnu kuhinju s eventualnom dostavom obroka za starije i nemoćne. U kuhinji će se spremati bio prehrana pod medicinskim nadzorom za alergičare.
Svaki objekt će imati vlastito parkiralište za 8 vozila. Sveukupno su predviđeni16 parkirnih mjesta.

VREMENSKA TABLICA I UDALJENOSTI
JUŠIĆI –OPATI
ENERGETSKI RAZRED: A

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
centralno grijanje
Izvor grijanja
plin, struja
Dodaci
lift