Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-59
Crozilla ID:
001-150-927
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
1100 m2
Sobe:
17
Zemljište:
2700 m2
Broj spavaćih soba:
9
Godina izgradnje:
2011

Opis nekretnine

Ova vila je u roh bau fazi, međutim, postavljena je vanjska drvena stolarija s mramornim ertama.
Sama kuća je izgrađena na parceli od 1.400 m2 s time da joj pripada još jedna parcela od 249 m2 na kojoj je predviđena gradnja bazena s velikim sunčalištem i prostorom za roštilj.
Kuća ima tri etaže, tako da u suterenu imamo u naravi stan od 140 m2 s jednom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom, konobom, vinotekom i fitness salom, te nusprostorijama za tehniku i pranje robe. Unutarnjim stepenicama se dižemo do prizemlja kojim dominira velika dnevna soba s blagovaonicom.
Izlaz na loggiu koja je zaista velika (preko 44 m2). Na ovoj etaži su i kuhinja te prostorija za razonodu (sala za biljar). Istim stubištem se dižemo u spavaći dio gdje imamo tri spavaće sobe i dvije kupaonice, te prekrasne balkone veličine preko 20 m2.
Iz kuće se pruža prekrasan pogled na Kvarner.
Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama

ID KOD AGENCIJE: 59

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
centralno grijanje
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Izvor grijanja
plin, struja
Gradnja
novogradnja
Oprema
klima uređaj, bazen, terasa, podrum