Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Građevinska zemljišta na vrhunskoj lokaciji u Splitu

CIJENA
na upit
CIJENA/m2
 
POVRŠINA
8822 m2
 

Brnik
21000 Splitsko-dalmatinska : Split : Mejaši-Vrboran-Kile

Sažetak

Crozilla ID:
001-147-637
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Površina:
8822 m2

Opis nekretnine

DUTB, d.d., Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana, prodaje 100 % vlasnički udio i tražbine prema društvu DRUŽBA ZA NEKRETNINE d.o.o., Šetalište Svetog Bernardina b. b., Krk, Republika Hrvatska, OIB: 11083745287, koji na dan 8. 5. 2018. iznose 6.246.223,27 EUR.
Tražbine prema Družbi za nekretnine d.o.o. osigurane su imovinom koja u prirodi predstavlja privlačno građevinsko zemljište s mogućnošću gradnje s visokim tržišnim potencijalom na izvrsnoj lokaciji u gradu Splitu u Hrvatskoj.

Oprema

MOGUĆNOST GRADNJE DUGO OČEKIVANIH NOVIH STAMBENIH JEDINICA
• Za projekt je dobivena građevinska dozvola za 8 objekata, a za 2 objekta izdane su valjane „Lokalne dozvole“ na osnovi kojih će se izdati građevinska dozvola. Građevinske dozvole valjane su jer je gradilište prijavljeno.
• Vlasnik je zemljišta društvo DZN nekretnine d.o.o., koje je nekad bilo u vlasništvu Factor banke d.d. koja je zatim pripojena društvu DUTB d.d. Hipoteke upisane u korist Factor banke bit će izbrisane uz ispunjavanje uvjeta iz kupoprodajnog ugovora.
• Sva potrebna infrastruktura (vodovod, kanalizacija, struja) nalazi se u neposrednoj blizini s mogućnošću priključivanja na nju.

PREMA PROJEKTU PREDVIĐENO JE 10 STAMBENO-POSLOVNIH OBJEKATA
- 128 stanova,
- 8 apartmana,
- 173 parkirna mjesta (111 garažnih, 62 vanjska).

Lokacija nekretnine

LOKACIJA – POPULARNA, IZVRSNO OPREMLJENA I UGODNA ČETVRT U SPLITU
Građevinska zemljišta nalaze se u Hrvatskoj u istočnom dijelu Splita, u četvrti Kila.
• Četvrt se brzo razvija u jedan od ugodnijih, novijih stambenih dijelova Splita, sa živahnim gradskim ritmom i svom potrebnom urbanom udobnošću. U četvrti se nalaze novi stambeni i poslovni objekti, raznovrsna uslužna, trgovinska i ugostiteljska ponuda, a u blizini se nalaze vrtići i škole, planira se izgradja doma zdravlja s ljekarnom.
• Naselje ima izvrsnu cestovnu povezanost i autobusno stajalište. Kila je stoga trenutačno jedan od najprivlačnijih dijelova Splita za mlade obitelji.
• Zemljišta se nalaze neposredno uz trgovački centar One Split. Zemljišta imaju vrlo pogodnu lokaciju: nalaze se u mirnom, zelenom zaleđu Splita i udaljena su od središta grada samo 5 kilometara.
Ukupna površina zemljišta: 8.822,00 m²

Ostalo

OBRATITE NAM SE
ŽIGA GREGORINČIČ
E: ziga.gregorincic@dutb.eu
T: +386 1 42 93 891
M: +386 41 820 618
DUTB d.d., Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana

Dodatne informacije

Infrastruktura
potpuna, struja, voda, kanalizacija
Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola