Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-46285
Crozilla ID:
001-145-997
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
680.000 €
Cijena/m2:
1.843 €
Površina:
369 m2
Sobe:
8
Broj kupaonica:
6
Godina izgradnje:
1900

Energetski certifikat: D

Opis nekretnine

Prodajemo kuću sa 7.500 m² zemljišta i restoranom (konobom), uhodan i vrlo uspješan posao sa dugogodišnjom tradicijom!

Nekretnina se nalazi u srcu Istre, nedaleko kulturnog središta Roča, Huma (najmanjeg grada na svijetu) i parka Aleje glagoljaša.
Okružena je prekrasnim krajolicima i srednjovjekovnim istarskim gradićima, kao i brojnim drugim atrakcijama tog bogatog područja koje svakodnevno obilaze brojni turisti, kao i domaći gosti, sa svojim obiteljima i prijateljima.
Ovaj je restoran zbog svoje popularnosti, dugogodišnje tradicije i bogate ponude tradicionalnih istarskih specijaliteta nezaobilazno stajalište, kako za uživanje u bogatoj ponudi jela i pića, tako i za odmor u jednom od apartmana u sklopu posjeda koji se već godinama iznajmljuju.

Sam restoran (konoba) uređen je u autohtonom istarskom stilu (drvo i kamen), prateći povijest i tradiciju tog područja, dok se ista ta tradicija provlači kroz svaki tanjur i specijalitet koji ovo mjesto nudi, što ga čini toliko omiljenim i poznatim već dugi niz godina.
Unatoč tome što konoba ima kapacitet od preko stotinu sjedećih mjesta, ovdje se uvijek traži mjesto više.

Ogroman teren koji zaokružuje kuću (sa apartmanima u prizemlju (za goste) i stanom na katu (gdje žive vlasnici)) i restoran nudi brojne mogućnosti kojima se može upotpuniti doživljaj boravka na imanju, ovisno o ideji i želji budućeg vlasnika - postavljanje dodatnih stolova i klupa, najam roštilja za goste koji to žele, kušaonice istarskih vina, sireva i pršuta, igraonice za djecu i slično.

ID KOD AGENCIJE: 1260

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/7387-200
Tel: 052/639-276
E-mail: lorena.kogej@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com
ENERGETSKI RAZRED: D

Dodatne informacije

Vrsta objekta
skladišni prostor
Dodaci
skladišni prostor, skladišni prostor
Izvor grijanja
plin, struja