Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-100-Z1477
Crozilla ID:
001-145-917
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Površina:
2266 m2

Opis nekretnine

Građevinski teren na glavnoj cesti Rubeši - Kastav veličine 2.266 m2 za izgradnju stambeno poslovne zgrade tlocrtne površine maksimalno 600 m2 i brutto površine maksimalno 2000 m2. Teren je ravan i nije zahtjevan za građenje. Idejnom skicom predviđen je objekt sa 6 etaža od čega dvije podzemne etaže i četiri nadzemne etaže. U podzemnim etažama predviđene su garaže i skladišni prostori za buduće poslovne prostore. Na nadzemnim etažama idejno su zamišljeni poslovni prostori i cca dvadesetak stanova. Na terenu se može izgraditi i objekt namijenjen smještaju starijih i nemoćnih osoba. Poslovni prostori mogu se isprojektirati za medicinske i stomatološke ordinacije kao i uredske prostore te manje dvorana za rekreativne svrhe. Odlična povezanost s autoputom.
Blizina škole, vrtića i autobusa

SAMO KOD NAS U PRODAJI.
ATRAKTIVAN I ISPLATIV PROJEKT ZA INVESTITORE.
MOGUĆNOST PARTNERSTVA SA VLASNIKOM.

ID KOD AGENCIJE: 100-Z1477

Maja Dessardo Zamlić
Licencirani agent
Mob: +385(0)92 18 27 009
Tel: +385(0)51 27 74 01
E-mail: maja@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Infrastruktura
struja, voda
Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list