Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-720-K2216
Crozilla ID:
001-134-902
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
300 m2
Sobe:
4
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
3
Godina izgradnje:
2014

Opis nekretnine

Prodajemo prekrasnu raskošnu obiteljsku kuću na lijepoj mirnoj lokaciji.
Unutrašnjost nije izgrađena, a okoliš kuće je već djelomično kultiviran. Unutrašnjost je pomno osmišljena za ugodan život. Na visokom prizemlju je prostrani dnevni boravak od 44 m2, sa dimnjakom za kamin i velikim staklenim stijenama za izlazak na terasu, u produžetku je prostorija za službenu blagavaonicu osunčanu sa komunikacijom sa dnevnom sobu i kuhinjom. Kuhinja, pomoćna kuhinjska prostorija ili utillity prostor, iz kojeg je izlaz na stražnju stranu kuće gdje se lako može organizirati sušenje odjeće na otvorenom ili uživati u prirodi. U prizemlju se nalazi i kupaonica .Dvorište je u dobroj komunikaciji sa čitavim prizemljem. Na katu su tri sobe. Svaka soba ima svoju kupaonicu s wc-om i terasu s pogledom na more, jedna od soba osmišljena je kao glavna soba sa garderobnim prostorom i jacuzzi - em. Kuća ima izrađenu šternu od 100 m3 u kojoj se nalazi voda (kišnica) za polijevanje vrta što je već u funkciji.Postavljene su i u funkciji i prskalice za idržavanje travnjaka. U prizemlju je garaža za dva vozila, prostor za buduću kotlovnicu tj. grijanje kuće i prostor za veću kupaonicu.Iz garaže se ulazi u tunel oko kuće koji ide s istočne i sjeverne strane a ima 48 m2. Tunel širine 180 cm je izgrađen kao zaštita kuće od eventualnih voda a služi kao skladište, ostava i slično.
Do kuće je dovedena struja i voda a ispred kuće je i kanalizacija za priključenje. Kuća ima oko 1800 m2 okućnice na kojoj će se graditi bazen sa zapadne strane, tenisko igralište s istočne strane, voćnjak, zelene površine itd. Za izradbu unutrašnjosti kuće tj. grijanje, razvod struje i vode kao i bazen postoje projekti koji vam mogu biti dostupni. Postoji mogućnost završetka kuće i okućnice u dogovoru sa prodavateljem .


ID KOD AGENCIJE: 720-K2216

Ana Kusturin
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385 92 37 22 594
Tel: +385 51 277 401
E-mail: ana@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Garaža/parking
garaža
Tip kuće
villa
Oprema
bazen, balkon, terasa