Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
RealEstatePanorama-1423
Crozilla ID:
001-127-835
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.129 €
Sobe:
7
Zemljište:
555 m2
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
1972

Opis nekretnine

U jednom od najljepših dijelova grada, na mirnoj i zavučenoj lokaciji, prodaje se kuća okružena zelenilom.

Kuća se sastoji od prizemlja i dva kata, a na svakom katu je zaseban stan s odvojenim ulazom.

U prizemlju je stan koji se prostire na 96 m2 i sastoji se od dvije spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, hodnika i predsoblja. U prizemlju se nalazi i garaža od 27m2.

Na prvom katu je veliki stan od 109 m2 koji se sastoji od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaonice, kupaonice, toalte, hodnika i lijepe terase.

Na drugom katu se nalazi stan sveukupne površine 75 m2 i sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovanice, kupaonice i hodnika. Uz stan je i prekrasna nenatkrivena terasa od 40 m2 s koje se pruža pogled na zelenilo i djelomično na more.

Kuća je u potpunosti okružena bujnom i održavanom vegetacijom o kojoj vlasnik trenutno brine. U vrtu se nalazi i bazen od 24 m2, a zelenilo omogućava mir i privatnost.

Svaka etaža ima svoju klimu, centralno grijanje je na gradski plin i na kruta goriva. Krov je renoviran 2010. godine, a sama kuća je odlično održavana.

Kuća se nalazi na 150 metara od plaže i jako je blizu svih potrebnih sadržaja, a u neposrednoj blizini škole i trgovačkog centra. Idealna je prilika za veću obitelj, ali zbog svoje super lokacije i načina gradnje može poslužiti i kao turistički objekt.

Dodatne informacije

Oprema
bazen, terasa