Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
CONSIDO-2074-1
Crozilla ID:
001-114-131
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
540.000 €
Površina:
770 m2
Sobe:
15

Opis nekretnine

Rijeka, Čavle
Hotel u izgradnji, svega osam kilometara od Rijeke u pravcu Zagreba.  Pogled vrijedan divljenja kad se povijesnom cestom Lujzijanom popnete do platoa Buzdohanj s kojeg vidite Grobničke Alpe. Objekt se nalazi u neposrednoj blizini izlaza sa auto- ceste Rijeka- Zagreb, kao i u neosrednoj blizini industrijske zone Kukuljanovo. Lokacija objekta se nalazi takodjer i 25 minuta udaljenosti od putničkog aerodroma Krk, sa kojim je povezana brzom cestom. Budući Boutique hotel u svojoj neposrednoj blizini ima sjedište Općine Čavle, kao središte cijelokupne Grobinštine, osnovnu Školu kao i druge industrijske zone Dražice i dr.
Prema idejnom rješenju rekonstrucije i nadogradnje predmetne nekretnine u sklopu objekta i okućnice predvidjeno je sljedeće:
suteren: - restoran s vanjskom terasom i barom te vanjskom kuhinjom kapaciteta 110 sjedećih mjesta - pizzeria špageteria s vanjskom terasom kapaciteta 110 sjedećih mjesta - pomoćni objekt
prizemlje : -ulazni hall - sedam soba s pripadajućim kupaonama i balkonima
prvi kat: -četiri sobe s pripadajućim kupaonama i balkonima
drugi kat: - četiri sobe s pripadajućim kupaonama
Ukupna netto površina novoplaniranog objekta 770,59m2. Ukupna površina građevinske čestice 1980m2. Parkirališna mjesta osigurana unutar građevinske čestice.

TIP NEKRETNINE: Hotel

Consido d.o.o.