Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-720-K2316
Crozilla ID:
001-097-753
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
533 m2
Sobe:
8
Zemljište:
1400 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
4

Opis nekretnine

Prodaje se nezavršena villa na prekrasnoj lokaciji s otvorenim panoramskim pogledom.
Villa je zamišljena kao vrlo luksuzna kuća sa više dodatnih sadržaja. Nalazi se na udaljenosti 10-ak minuta autom od Opatije i plaža.
Sastoji se od suterena u kojem se nalazi jedan manji odvojeni apartman 1sb + db, i prostrana konoba za druženje, fitness, sauna, praonica i vinoteka i prostor za pogone i unutrašnje stepenište za prizemlje. Ispred je predviđena gradnja bazena.
U prizemlju je osmišljena kuhinja, blagovaonica i dnevna soba otvorenog tlocrta u prostranih 80 m2 s pogledom od kojeg zastaje dah, iz kojeg se izlazi na zaštićenu loggiu od 44 m2 sa osmišljenim prostorom za grill. U prizemlju se nalaze još i soba za biljar, wc te unutarnje stubište za kat sa spavaćim dijelom. Spavaći dio na katu sastoji se od tri prostrane spavaće sobe od kojih je jedna glavna najveća soba sa garderobom i vlastitom kupaonicom te dvije dodatne sobe koje dijele drugu kupaonicu. Sve sobe imaju izlaz na terase i prekrasan otvoren pogled. Glavni ulaz u kuću nalazi se na katu sa dnevnom sobom međutim postoji ulaz izvana i na katu pošto ima izlaz u zadnje dvorište sa kata.
Kuća ima dobru dinamiku rasporeda i dobar tok kroz prostorije. Građena je kvalitetnim materijalima, sa velikom pažnjom na detaljima koje daju cijeloj nekretnini ekskluzivnost. Kuća ima dvije garaže u podnožju. Prekrasan projekt!

ID KOD AGENCIJE: 720-K2316

Ana Kusturin
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385 92 37 22 594
Tel: +385 51 277 401
E-mail: ana@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Oprema
bazen, balkon, terasa
Garaža/parking
garaža
Tip kuće
villa