Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-720-K2317
Crozilla ID:
001-097-752
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
395.000 €
Cijena/m2:
988 €
Sobe:
8
Zemljište:
1400 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
5

Opis nekretnine

Prodaje se luksuzna villa u roh bau izvedbi na prekrasnoj poziciji 10-ak minuta autom od Opatije i plaža. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i kata. Sve su etaže komforne i pomno osmišljene. Suteren ima apartman 1 sb +db s odvojenim ulazom. U suterenu kuće nalazi se garaža za dva vozila koja je povezana i sa suterenom i katom unutrašnjim stepeništem. Uz garaže nalazi se praonica, sauna sa wc om i tušem, vinoteka, prostorija za fitness, konoba za druženje i prostorija za pogon.
Na prizemlju se nalazi bazen, prostor za roštiljanje, sunčalište i dvije spavaće sobe sa kupaonicom i terasom te pomoćna podrumska prostorija za odlaganje stvari. Stepeništem se ulazi na kat koji se sastoji od prostranog dnevnog prostora od 70-ak m2 sa središnjim kaminom i kuhinjom te blagovaonicom sa zadivljujućim panoramskim pogledom na Kvarner more i okolicu i wc-om za goste te dijela sa dvije prostrane spavaće sobe sa garderobama i vlastitim kupaonicama. Obzirom da je kuća građena kaskadno nalazimo prostor za druženja na otvorenom na svakoj etaži.

ID KOD AGENCIJE: 720-K2317

Ana Kusturin
Prodajni predstavnik
Mob: +385 92 37 22 594
Tel: +385 51 277 401
E-mail: ana@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupoprimci i kupci:

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV. Agencijska provizija za kupca iznosi 3%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

U slučaju da ste za navedenu nekretninu negdje naišli na nižu cijenu, ista vrijedi i kod nas.Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije