PRIJAVA
Crozilla.com Prijava
Najveći specijalizirani oglasnik za nekretnine
Predaj oglas

Gorski kotar, Fužine, adaptirana stara kamena kuća rustikalno ur

Crozilla ID: 000-010-957

Sažetak

Cijena
235.000 €
Cijena/m2
1.567 EUR
Površina
150 m2
Sobe
4
Zemljište:
4200 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
1900

Opis nekretnine

Stara Kamena Kuća Gorski Kotar Fužine Rustikalna

Stara kamena restaurirana kuća sa rustikalnim elementima na 3 etaže.
U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kaminom i kuhinjom, a na katu dvije sobe i kupaonica kao i u potkrovlju. Velika natkrivena terasa od 40 m2 i zatvorenom verandom od 6m2,veliki vanjski kamin i kučica u kamenu od 6 m2 spojena na kuću u kamenu.Sve rađeno od originalnih starih dijelova, ručni rad u svakom detalju.....Okućnica oko 4000m2 građevinskog zemljišta.. Iza kuće temelji za dogradnju 11x4 metra i nogostupom okolo kuče širine 1 metar. Vanjski stol i klupe,vanjski kamin ,uređeni parking. Sa tri strane kuća ograđena kamenim zidom ,a sa četvrte strane drvenom ogradom.
Do mora za kupanje 15 minuta autom bez semafora i gužve,Rijeka,otok Krk(zračna luka),Crikvenica na 3o minuta,skijališta Platak,Begovo Razdolje,Čabar na 30 minuta,biciklističke staze,3 jezera,2 spilje.paraglajderi,rafting na Kupi,jahanje,planinarske transvezale i domovi,idealno za lov i ribolov,branje gljiva i ljekovitih trava i šumskih plodova, na 850 metara nadmorske visine,izlaz sa autoputa u Vratima na 8 km na autoputu Rijeka-Zagreb..do Zagreba (zračna luka)malo više od 1 sat vožnje..

Oprema

Kompletno namještena kućasa restauriranim starim namještajom i centralnim grijanjem na pelete.

Lokacija nekretnine

Kuća se nalazi 4 kilometra od Fužina prema Rijeci. Do kuće vodi asfaltirani put i javna rasvjeta, a vodovod je upravo u izgradnji.Kuća se nalazi 3oo metara od glavne ceste Bakar-Zlobin-Fužine na nadmorskoj vicini od 850 metara. Na pola sata vožnje dolazi se do Rijeke ( 29 km ), otok Krk ( 20 km ), Crikvenica( 35 km ), Platak ( skijalište 20 km).Izlaz sa autoputa na 8 km ( Vrata ).

Ostalo

Idealno za one koji vole prirodu i provoditi aktivno odmor. Po ljeti do najljepših plaža za 30 minuta a roštiljati i spavati bez klima uređaja u hladu i mirisu crnogorice Gorskog Kotara. U blizini jezero Bajer u Fužinama, do njega Lepenice jezero, a 9 km dalje Lokvarsko jezero. Pokraj Fužina spilja Vrelo i u Lokvama spilja Lokvarka. Okolo prolaze planinarski putevi- transvezale-Tuhobić, Bitoraj, Viševica..itd a i mnogobrojne biciklističke staze.Cijeli kraj je mamac za gljivare i sakupljače ljekovitih trava i šumskih plodova. U izgradnji je adrealinski centar jedini u ovom dijelu Europe, brza cesta za Novi Vinodolski, hoteli....

Dodatne informacije

Kvaliteta opreme
luksuzno
Vrsta grijanja
centralno grijanje
Namještaj
namješteno
Oprema
kuhinja, okućnica/vrt, kamin, parking, terasa
Infrastruktura
potpuna
Stanje nekretnine
renovirano
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Faza izgradnje
dovršeno

Karta

Profil oglašivača