Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Poljoprivredno zemljište na atraktivnoj lokaciji, Povlja

CIJENA
518.200 €
~ 3.849.788 kn
CIJENA/m2
10 €
 
POVRŠINA
51820 m2
 

21413 Splitsko-dalmatinska : Brač : Povlja

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1675-1
Crozilla ID:
001-088-194
Vrsta oglasa:
Poljopriv. zemljišta
Cijena/m2:
10 €
Površina:
51820 m2

Opis nekretnine

Posredujemo u prodaji poljoprivrednog zemljišta površine oko 51820 m2 na iznimno atraktivnoj lokaciji. Ovo zemljište jednim djelom položeno je i u prvom redu do mora, u naravi neobrađena površina. Do parcele postoji pristupni put. Zbog veličine parcele postoji mogućnost izgradnje i objekta na njoj. Vlasništvo čisto.
 
Brač je najveći među središnjim dalmatinskim otocima i najviši otok na Jadranu s najvišim vrhom od 778 metara. Simbol otoka je Zlatni Rat u Bolu, na južnoj strani otoka - jedna od najljepših plaža na Jadranu. Brač nije samo mjesto iznimne ljepote, krase ga bogata tradicija i atrakcije koje će učiniti vaš boravak nezaboravnim. Povijesno nasljeđe i kulturna baština čine savršenu destinaciju za nezaboravno iskustvo.
Brač je jako dobro povezan s kopnom trajektima iz Splita i Makarske. Luke na otoku su smještene u Supetru i Sumartinu. Tijekom ljetne sezone, trajekti Split - Supetar plove gotovo svakih sa vremena, a plovidba traje 50ak minuta. Na Braču se nalazi i aerodrom, smješten 14km od Bola i 32km od Supetra, a otvoren je za vrijeme ljetne sezone.
Gradovi koji su smješteni na Braču su Supetar, Sutivan, Bol, Postira, Pučišća, Milna, Sumartin, Splitska i druga manja sela. Svako mjesto na otoku ima vlastite posebnosti i kvalitete koje čine svaki odmor opuštajućim i punim uživanja. Brač, osim što je idealna destinacija za kupnju nekretnine za odmor, posjeduje sve sadržaje i prednosti za boravak tijekom cijele godine.
 

TIP NEKRETNINE: Poljoprivredno zemljište
DODATNO: Pogled na more

Šimić dom d.o.o.

Bihaćka 2A/III, 21000 Split

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika