Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Poljoprivredno zemljište u prvom redu do mora, Milna

CIJENA
1.200.000 €
~ 8.910.314 kn
CIJENA/m2
40 €
 
POVRŠINA
30020 m2
 

21405 Splitsko-dalmatinska : Brač : Milna

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1676-1
Crozilla ID:
001-088-193
Vrsta oglasa:
Poljopriv. zemljišta
Cijena:
Cijena/m2:
40 €
Površina:
30020 m2

Opis nekretnine

Prodajemo poljoprivredno zemljište smješteno na iznimno lijepoj lokaciji, prvi red do mora, površina parcele 30.020 m2. Za ovu parcelu ishodovana je dozvola za gradnju pet samostojećih objekata svaki površine od po 40 m2, visine prizemlja. Ovaj projekt pruža mogućnost bavljenja turizmom. Pristupni put do parcele. Vlasništvo čisto.
 
Milna, turistička destinacija i luka na otoku Braču, smještena 20 km jugozapadno od Supetra, središta i glavne luke povezane sa Splitom. Ljeti postoji katamaranska linija Split-Milna koja plovi i do Hvara i Dubrovnika. Do Milne možete doći i gradskim prijevozom koji kreće iz Supetra.
S obzirom da je Milna najbolja i najsigurnija luka na otoku, sagrađena je marina s 200 vezova. Naselje se razvilo u 16. stoljeću kada je aristokratska obitelj odlučila na toj lokaciji sagraditi tvrđavu i crkvu. Osim po svojoj veličanstvenoj arhitekturi i mediteranskom ambijentu, Milna je poznata i po nekoliko zaljeva s pješčanim plažama, poput Pasike, Lučice, Maslinove i Osibove, idealnih za obiteljske odmore. Kupalište se nalazi i u uvali Vlaška. Aktivni posjetitelji imaju na raspolaganju različite sportske aktivnosti tijekom odmora (mali nogomet, odbojka, košarka, balote i stolni tenis). Restorani imaju raznoliku gastronomsku ponudu dalmatinske hrane i drugih specijaliteta. Milna je oaza mira i tišine, idealna destinacija za odmor kada želite pobjeći od gužve.
Marina Vlaška je marina smještena u Milni. Nalazi se na sjevernoj strani zaljeva. Zaljev je miran i tih, okružen borovima i zaštićen od vjetra. Prekrasna plaža se nalazi odmah do marine i odlično je mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u čistom moru. Šetnjicom uz obalu naići ćete na šarmantne restorane, barove i trgovine smještene usput i u samom centru mjesta.
 

TIP NEKRETNINE: Poljoprivredno zemljište
DODATNO: Pogled na more

Šimić dom d.o.o.

Bihaćka 2A/III, 21000 Split

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika