Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1217-1
Crozilla ID:
001-057-541
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
220.000 €
Cijena/m2:
166 €
Stambena površina:
Sobe:
24
Zemljište:
836 m2
Broj kupaonica:
12
Godina izgradnje:
2000
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Prodaje se zgrada u ROH BAU izvedbi, predviđena za stambeni objekat sa 12 stambenih jedinica.
Sastoji se od podruma, visokog prizemlja, kata, potkrovlja i tavana, ukupne BRP 1327,95 m².
Sagrađena je 2000. godine na zemljištu površine 836 m². Ozidani su vanjski zidovi, u prizemlju ima i nešto pregradnih zidova. Krovište je pokriveno crijepom 2007. godine.
Garaža je predviđena za parkirališna mjesta i spremišta, na svakom katu predviđene su 4 stambene jedinice, garsonijera, dva dvosobna stana i jedan trosobni stan, tavanski prostor služio bi za spremišta.
U ovoj fazi, unutarnji raspored prostorija može se modificirati, kako bi se dobio maksimalno iskoristiv i funkcionalan stambeni prostor.
Sve komunalije su dostupne, plin je na kući, u prizemlju su djelomično razvedene strujne instalacije, kanalizacija je na parceli, potreban je priključak, a isto vrijedi i za struju, vodu i telefon.
Kuća ima građevinsku dozvolu i uredan vlasnički list. Moguća je kupovina putem kredita.
Dugo Selo - neposredna blizina centra (5-10 min pješice), škola, vrtića, trgovina i sličnih sadržaja neophodnih za mlade obitelji. Okruženje čine prostrane uređene ulice, lijepe obiteljske kuće i zelenilo.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Kuća u izgradnji
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Garaža,Ostava,Parking,Podrum,Vrt
GODINA IZGRADNJE: 2000
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja,Telefonska instalacija
DOZVOLE: građevinska, lokacijska
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

DOM EKSPERT d.o.o.