Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
NDK-538
Crozilla ID:
001-056-251
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
399.000 €
Cijena/m2:
2.100 €
Sobe:
3
Zemljište:
365 m2
Godina izgradnje:
2015

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

Zadar, Ražanac, lijepa kuća s bazenom, garažom, konobom!!!
U ponudi je vila(130m2) s bazenom u mjestu Ražanac pored Zadra. Izgrađena je 2015. godine. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Kvalitetno i lijepo!
Prizemlje
-kuhinja, dnevni boravak, blagovaonica, WC i praonica.
Kat:
-3 spavaće sobe i kupaonica
Kuća je potpuno namještena i opremljena. Dio namještaja izrađen po mjeri sa kvalitetnim materijalima (soft close ladicama, ugradbeni kućanski uređaji visoke kvalitete, kuhinjska radna površina od keroka otpornog na mehanička i druga oštećenja itd.), a dio dizajnerski namjestaj.
Podovi u kući su obloženi sa modernim hrastovim podom prve klase. U kupaonicama je talijanska keramika visoke kvalitete te sanitarije visoke kvalitete - hans grohe špine, tuševi.
Stubište unutar kuće je izvedeno u lakiranom željezu/staklu.
Prozori i vrata (KOMMERLING) sa suvremenim trostrukim ostakljenjem, IZO LOW staklima punjenim argonom te aluminijske grilje sa zaštitom za komarce. Kombinacija podizno kliznih stjena na donjem katu i otklopno kliznim stjenama na gornjem katu.
Uz kuću se nalazi garaža( 32m2 )te konoba od (28m2) sa vanjskim roštiljom/kaminom i sa potpuno opremljenim šankom (ledomat 25kg, ledenica, hladnjak, podpultni ugradbeni hladnjak, perilica, dva sudopera) te masivnim drvenim stolom sa klupama.
Okoliš je uređen, popločan bračkim kamenom prve klase, a dio za parkiranje Semmelrock Castello antico opločnicima. Travnate površine sa zasađenim biljkama (npr. 500 g. stara maslina) sa automatskim navodnjavanjem.

Cijelu kuću omeđuje visoki zid obložen benkovačkim kamenom (narcis u tri boje) sa punom ogradom od kovanog željeza za potpunu privatnost.
Vanjski bazen je dimenzija 6m x 3.5m sa svim potrebnim mehanizmima (Speck), pripremom za grijanje bazena te je ograđen staklenom ogradom.
Grijanje/hlađenje je riješeno dizalicom topline DAIKIN ALTHERMA sistemom podnog grijanja, ugradbenim stropnim ventilokonvektorima s mogucnošću grijanja i hlađenja te BOSCH solarnim paketom za toplu vodu.
Kuća je od mora udaljena 100 metara.
Blizina restorana, trgovine i svih bitnih sadržaja.
Vlasništvo1/1
Građevinska i uporabna dozvola.
KONTAKT AGENT - MARIO - 00385 95 906 29 11
mario@croatia-rebecca.com

Šifra objekta: NDK-538

Energetska klasa: A+
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Garaža/parking
garaža
Oprema
bazen