Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-720-K2133
Crozilla ID:
001-015-452
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
72 m2
Sobe:
2
Zemljište:
1520 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
1

Opis nekretnine

Opatija-Okolica Veprinac- manja prizemnica koja je u naravi jednosobni stan s dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonom. Kuća se nalazi na dobroj lokaciji na 1500 m2 terena od kojeg je dio iza kuće građevinski zbog čega postoiji mogućnost nadogradnje kuće. Otvoreni pogled na more.
Prilika za obitelji zbog mirnog susjedstva, blizine područne škole, igrališta , dječjeg vrtića, autobusne stanice. Ujedno i prilika za investiciju u turizam. Blizina parka prirode Učka planinarskih puteva i dobra prometna povezanost.

ID KOD AGENCIJE: 720-K2133

Ana Kusturin
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385 92 37 22 594
Tel: +385 51 277 401
E-mail: ana@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Vrsta grijanja
grijanje na kruta goriva
Izvor grijanja
struja