Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
5243
Crozilla ID:
001-005-023
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
85.000 €
Cijena/m2:
385 €
Sobe:
8
Zemljište:
935 m2
Broj kupaonica:
3

Opis nekretnine

DVIJE KUĆE NA JEDNOJ PARCELI,JEDNA ČESTICA!!! SARVAŠ!!!VJEKOSLAVA CELESTINA 52a!!! PARCELA 935m2!!! 85.000,00 €!!!ENERGETSKI CERTIFIKATI!!!MOGUĆNOST ZAMJENE ZA STAN U OSIJEKU!!!
Stambene kuće nalaze se u prigradskom naselju Sarvaš,u ulici Vjekoslava Celestina br.52a na parceli površine 935m2. Do ulične strane nalazi se starija samostojeća visoko prizemnica stambene površine 101m2.Građena je 1981.godine. Stambeni prostor se sastoji iz dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom,3 spavaće sobe,kupaonice,hodnika i terase. Zadnja adaptacija ove kuće je bila 2006.godine kada je postavljen fasadni stiropor od 5 cm. Podrum se nalazi ispod dijela kuće, a tavanski prostor je moguće preurediti kao dodatni stambeni prostor. Grijanje je centralno plinsko na kombi bojler,a moguća je i kombinacija na kruto gorivo. Kuća ima izrađen i energetski certifikat razred F.
U dvorištu se nalazi također samostojeća visokoprizemnica građena 1998. godine. Stambena površina je 120m2.Sastoji se iz dvije prostorije u prizemlju i toaleta. U potkrovlju je dnevni boravak povezan s kuhinjom, 1 spavaća soba,kupaonica,hodnik i tersa. Ima i jedan mali dio tavanskog prostora. Adaptirana je 2008.godine, kada je obnovljena kupaonica,kuhinja,krov i keramika. Grijanje je centralno plinsko na kombi bojler,ali ima i mogućnost na kruto gorivo. Energetski certifikat je razred C. U dvorištu se nalaze dvorišne zgrade s nedovršenom prostorijom i jedna ostava,te mala pušnica. Ispred kuće dostupno parkirališno mjesto.Obje kuće su u dobrom stanju i održavane te useljive.

- BLIZINA TRGOVINE!
- BLIZINA PEKARE!
- BLIZINA GRADSKOG PRIJEVOZA!
- DOKUMENTACIJA O VLASNIŠTVU JE UREDNA!


- DETALJNIJI SLIKOVNI I TEKSTUALNI OPIS NEKRETNINE MOŽETE DOBITI DOLASKOM U NAŠ URED, TRG SLOBODE 8, OSIJEK ILI NA WWW.TASMAN-NEKRETNINE!


PRODAJA I INFORMACIJE:
031/200-742
091/200-74-22
info@tasman-neketnine.hr

Dodatne informacije

Stanje nekretnine
uredno
Kvaliteta opreme
jednostavno
Namještaj
namješteno
Infrastruktura
potpuna
Oprema
okućnica/vrt, kuhinja, terasa, podrum
Vrsta grijanja
grijanje na kruta goriva, centralno grijanje
Izvor grijanja
plin
Garaža/parking
parkirališno mjesto
Tip kuće
samostojeća
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list
TASMAN-NEKRETNINE