Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
croati4you-758
Crozilla ID:
001-001-209
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
4.600.000 €
Površina:
4592 m2
Sobe:
44
Broj kupaonica:
44
Kat:
5

Opis nekretnine

Moderni hotel smješten je na samo 20m od gradske marine. Pozicija hotela nosi bezbroj prednosti, jedna od tih prednosti je blizina čak 5 Nacionalnih parkova (Plitvička jezera, Paklenica, Krka, Kornati i Sjeverni Velebit) i 2 Prirodna parka. Sa svojom jedinstvenom konfiguracijom hotel podsjeća na luksuzni kruzer s bogatim, suncem okupanim terasama. Objekt je kategoriziran 2009. te posjeduje 4*.


Smještajni kapacitet: ima 44 luksuzno opremljene smještajnejedinice tj. dvokrevetne sobe od kojih su 3 prilagođene za osobe s invaliditetom. Ukupni smještajni kapacitet iznosi, dakle, 88 kreveta. Svaka soba je opremljena priključkom za Internet, klima uređajem, sefom, mini barom, SAT-TV, telefonom, kadom/tušem, sušilom za kosu te svaka soba uživa u profesionalnoj sobnoj posluzi. Tri su tipa soba, prvi s pogledom na park i bez balkona, drugi s balkonom i ograničenim pogledom na more te treći tip s balkonom i otvorenim pogledom na more.  


Ugostiteljski sadržaji: Od sadržaja hotel nudi dvije kuhinje, á la carte restoran sa sunčanom terasom te prelijepim pogledom na more i marinu s kapacitetom do 124 mjesta u unutranjem prostoru te 30 mjesta na terasi, bar s prostorom za neposredno usluživanje gostiju s kapacitetom od 28 mjesta u unutarnjem prostoru te 28 mjesta na terasi, bar s kapacitetom od 23 mjesta u unutranjem prostoru te 40 mjesta na terasi i šarmantan bar na krovnoj terasi s 46 sjedećih mjesta. U navedenim ugostiteljskim sadržajima pružaju se usluge prehrane, pića, napitaka i slastica.


Wellness/spa/fitness: U sklopu hotela je i vrhunski wellness centar kojeg čine: zatvoreni bazen, sobe za masažu, turska i finska sauna, parna kupelj, teretana, jacuzzi te frizerski salon. Panoramski lift hotela vodi do samog vrha hotela gdje se nalazi sunčalište s prekrasnim pogledom na more, glavnu gradsku marinu, te cijeli grad. U sklopu sunčališta je i aperitiv bar, hidromasažna kada, te tuševi.


Ostali sadržaji: Od ostalih sadržaja u hotelu se nudi prodaja tiska te moderna multifunkcionalna dvorana za konferencije s mogučnošću smanjenja, te povećanja prostora, s dnevnim svjetlom te modernom tehničkom opremom, te ima ukupno 30 sjedećih mjesta.


Cijena za prodaju: 4.600.000,00 eura.