Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Uredi i ordinacije

Map of Croatia
Odaberite područje Hrvatske

Klikni na željeno područje i pronađi

Najnoviji oglasi ureda i ordinacija za prodaju/najam

STANKOVCI, PRODAJA POSLOVNOG PROSTORA 247,86 M2, ULJARA U FUNKCI
Centar, 61,00 m2, 945,00 EUR
Centar, 45,00 m2, 550,00 EUR
Centar, 369,00 m2, 5.716,00 EUR
CENTAR GRADA...POSLOVNI PROSTOR od 120.70m2 u SUTERENU...PRILIKA
CENTAR GRADA...POSLOVNI PROSTOR od 120.70m2 u SUTERENU...PRILIKA
CENTAR GRADA…POSLOVNI PROSTOR od 210.29m2…ODLIČNA LOKACIJA !!!
CENTAR GRADA...POSLOVNI PROSTOR od 210.29m2...ODLIČNA LOKACIJA !
Novi Vinodolski, poslovni prostor/lokal 18,75 m2

Prodaja ili najam ureda i ordinacija

Prije početka svake kupnje ili najma poslovnog prostora najprije valja odlučiti o brojnim faktorima koji mogu utjecati na djelatnost koja će se odvijati u određenom poslovnom prostoru.

Mnogo je ureda i ordinacija koji se prodaju ili iznajmljuju putem portala za nekretnine Crozilla.com, no gotovo svaki od tih poslovnih prostora razlikuje se po nekim obilježjima koja kupcima mogu biti presudna kada je u pitanju realizacija prodaje ili najma.

Predaja oglasa za ured ili poslovni prostor na portalu za nekretnine Crozilla.com

Cijene ureda i ordinacija

Cijene prodaje i najma ureda i ordinacija ovisne su o faktorima kao što je lokacija, stanje nekretnine, opremljenost, stanje na tržištu, ali i o nizu drugih faktora specifičnih za određenu djelatnost.

Lokacija ureda i ordinacija za prodaju ili najam

Kod ureda i ordinacija, kao i kod većine ostalih vrsta poslovnih prostora lokacija je važan faktor. U većini je slučajeva vrlo bitno da su oni smješteni u točno određenom dijelu mjesta ili grada. Velik broj ureda smješten je u poslovnim zonama u širem centru grada, što je mnogima od velikog značaja, jer ovisno o vrsti djelatnosti, takve lokacije mnogima uvelike olakšavaju poslovanje.

Cijena najčešće ovisi i o lokaciji na kojima su uredi i ordinacije smješteni, pa će cijene onih na dobrim lokacijama poput središta grada, u poslovnim zonama ili specijaliziranim zgradama, najčešće biti više od onih koji su smješteni na rubnim ili manje atraktivnim dijelovima grada.

Prodaja i najam opremljenih poslovnih prostora

Na portalu Crozilla.com oglašeni su brojni uredi ili ordinacije koji se prodaju ili iznajmljuju već potpuno opremljeni, a takvi su vrlo često smješteni u poslovnim zgradama koje su namijenjene upravo za poslovne svrhe.

Prodaja i najam već uređenih i opremljenih ureda i ordinacija najčešće košta više nego u slučaju kada poslovni prostori nisu uređeni. No, u tom slučaju kupci ili najmoprimci računaju na uštede vremena i novca koje bi izgubili opremajući takav poslovni prostor.

Kada je o riječ o prodaji ordinacija, nije rijetkost da se one prodaju već potpuno opremljene za posao, posebno stomatološke ordinacije čija je oprema vrlo specifična.

Kako pronaći odgovarajuće urede i ordinacije na prodaju?

Na portalu Crozilla.com oglašen je velik broj različitih ureda i ordinacija na prodaju i najam. Kako bi potencijalni kupci došli baš do one nekretnine koja im odgovara, oglase mogu razvrstati po nizu kriterija.

  • Prodaja ili najam – listu oglasa ureda i ordinacija oglašenih na portalu Crozilla.com moguće je filtrirati na prodaju ili najam.
  • Uredi i ordinacije na određenoj lokaciji – na portalu Crozilla.com moguće je filtrirati objekte po lokaciji. Korisnici mogu odabrati željenu županiju, mjesto, grad ili dio grada u kojem žele provjeriti ponudu oglašenih ordinacija i lokala. - Parkirna mjesta – ponudu oglasa ove rubrike moguće je filtrirati i prema broju parkirališnih mjesta koja dolaze uz ured ili ordinaciju.
  • Vrsta nekretnine– portal Crozilla nudi mogućnost da korisnici odaberu vrstu objekta, a mogu odabrati ordinaciju, ured ili atelje /studio.
  • Oprema – uredi i ordinacije koji se prodaju ili iznajmljuju razlikuju se i po opremi koja dolazi u „paketu“. Na portalu Crozilla.com moguće je pretraživati oglase za najam ili prodaju tih poslovnih prostora prema vrsti opreme, a moguće ih je filtrirati po opremi kao što je:alarm, priključak za telefon ili Internet, informatička mreža, klima uređaj i protuprovalna vrata.
  • Namještaj – korisnici mogu filtrirati ponudu oglasa prema namještenosti, a prema tom kriteriju mogu se odlučiti za prikaz samo onih koji su namješteni, nenamješteni ili polunamješteni.
  • Lokacija – na portalu Crozilla.com ponudu oglasa moguće je filtrirati i prema lokaciji, odnosno, vrsti objekta u kojoj su smješteni ured ili ordinacija, a to su: kuća, stambena ili stambeno-poslovna zgrada te poslovni centar.
Oglas za poslovni prostor, ured ili ordinaciju - oglašavanje nekretnina na portalu Crozilla.com

Kako pretraživati urede i ordinacije na portalu Crozilla.com?

Na portalu Crozilla.com objavljeno je mnogo oglasa za prodaju i najam ureda i ordinacija. Kako bi oglas što bolje privukao potencijalne kupce ili unajmljivače vrlo je bitno da se predstavi što kvalitetnije i sa što više bitnih detalja.

Oglašivači koji putem portala Crozilla.com žele objaviti oglas za prodaju ili najam ureda ili ordinacija mogu navesti velik broj bitnih informacija o nekretnini. One osnovne informacije su cijena, lokacija i površina objekta, no osim toga mogu navesti i broj prostorija i parkirališnih mjesta, kat, godinu izgradnje, visinu provizije i kaucije te od kada je nekretnina dostupna za preuzimanje.

Kako bi oglas bio što kvalitetniji, a potencijalni kupci dobili što bolju sliku o nekretnini, prodavatelj / oglašivač može u oglasu na portalu Crozilla.com navesti i sljedeće informacije: vrstu objekta (atelje/studio, ordinacija ili ured), opremu (alarm, informatička mreža, internetski i telefonski priključak, klima uređaj ili protuprovalna vrata), kvalitetu opreme (jednostavno, luksuzno ili prosječno), vrstu grijanja (centralno, etažno, grijanje na kruta goriva), izvor grijanja (lož ulje, plin, solarna energija, struja, toplana), namještaj (namješteno, nenamješteno, polunamješteno), dodaci uz nekretninu (garaža, podrum, skladišni prostor, parking, sanitarni čvor, kantina, kuhinja, lift), stanje nekretnine (uredno, dotrajalo, nekorišteno. renovirano, potrebno renoviranje), lokaciju, odnosno vrstu nekretnine u kojoj se nalazi poslovni prostor (kuća, poslovni centar, stambena zgrada ili stambeno-poslovna).