Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Skladišta

Map of Croatia
Odaberite područje Hrvatske

Klikni na željeno područje i pronađi

Najnoviji oglasi skladišta za prodaju/najam

Poslovna hala u Novigradu
Garaža na Kantridi
GARAŽA RIJEKA ŠKURINJE 24 m²
SUŠAK 330 m²
TAR, POSLOVNI PROSTOR, SKLADIŠTE
POSLOVNI PROSTOR ŠKURINJE 2993 m²
DRENOVA POSLOVNI PROSTOR 289 m²
NOVOSAGRAĐEN POSLOVNI OBJEKT
RABAC, poslovni prostor

Prodaja i najam skladišta

Za svaku uspješno poduzeće neophodno je imati dobro i kvalitetno skladište, kako bi svoju zalihu proizvoda kvalitetno uskladištili. Za odabir dobrog skladišta Crozilla savjetuje da se prije svega donese odluka o tipu skladišta -kako bi se proizvodnja, odnosno poslovanje odvajalo što brže i kvalitetnije. Tako skladišta možemo podijeliti u ona otvorenog i zatvorenog tipa.

Nakon odabira vrste skladišta, lokacija je zasigurno jedan od primarnih uvjeta u odabiru. Lokacija skladišta od iznimne je važnosti za njihovu prodaju ili najam. Naime, skladišta, hale i industrijski pogoni najčešće su smješteni na lokacijama u blizini velikih prometnica ili u industrijskim zonama što znatno olakšava i njihovo poslovanje.

Lokacija skladišta

Prije donošenja svake odluke o kupnji ili najmu hala, te skladišnih ili industrijskih prostora Crozilla.com savjetuje da se donese dobra odluka o lokaciji na kojoj će biti smještena.

Predaja oglasa za skladište ili halu na portalu za nekretnine Crozilla.com

Lokacija skladišta, odnosno industrijskih i skladišnih prostora, vrlo je bitna. No, za razliku od ostalih vrsta nekretnina, kod ovih nije poželjno da su smještena bliže centru gradova, već u blizini bitnih prometnica, autocesta, magistralnih pravaca, ali i u blizini željezničkih pruga te riječnih i morskih luka kako bi se što jednostavnije kombinirale različite vrste transporta robe. Velika skladišta, proizvodne hale ili industrijski prostori gotovo nikada nisu smješteni u središtima gradova s obzirom da je prohodnost do njih od iznimne važnosti kako bi se promet, a time i proizvodnja, odvijali bez većih poteškoća.

Skladišta su najčešće smještena izvan gradova ili na periferiji – što im omogućava jednostavniji pristup, ali i niže cijene nekretnina kada je u pitanju njihova kupnja ili najam.

Strateško pronalaženje skladišta može uvelike ubrzati proces poslovanja te smanjiti troškove, stoga se u unutrašnjosti zemlje po višoj cijeni mogu kupiti ili unajmiti proizvodne hale te industrijski i skladišni prostori koji se nalaze u blizini brzih cesta ili željezničkih postaja, dok se skladišta na područjima uz more više cijene u okolici lučkih terminala, također se i ovdje vodi briga o povezanošću s autocestama te magistralnim pravcima.

Prodaja i najam skladišta ovise i o njegovoj opremljenosti

Velik niz faktora utječe na odabir skladišnog prostora, pa je prilikom odabira odgovarajućeg skladišta bitno imati na umu određene stavke o kojima, na koncu, ovisi i proizvodnja poduzeća.
Osim o pristupačnosti teških teretnih vozila u samo skladište, prodaja i najam skladišta vrlo često mogu ovisiti i njegovoj opremljenosti, pa Crozilla savjetuje da se unaprijed razmisliti i o opremi kao što su: prekrcajne rampe, teretni liftovi, površina za manevriranje dostavnih vozila kao i površina za manipulacijska sredstva za istovar i utovar robe iz vozila. Sve to ima vrlo važnu ulogu kada su u pitanju prodaja ili najam skladišta.

Kako pronaći odgovarajuće skladište na portalu Crozilla.com

Na portalu Crozilla.com oglašen je velik broj skladišta za prodaju ili najam, a kako bi pronašli baš ono koje odgovara njihovim kriterijima, korisnici imaju mogućnost filtrirati ponudu oglasa. Osim po cijeni, lokaciji, površini i vrsti oglasa (najam ili prodaja), korisnici portala Crozilla.com poslovne prostore kao što su skladišta mogu pretraživati i po vrsti objekta i opremi koja uz njega dolazi.

Pretražuju li korisnici portala Crozilla.com skladišta za prodaju ili najam prema vrsti objekta, oglase mogu izdvojiti prema ovim vrstama: garaža, hala, hladnjača, industrijska dvorana, izložbeni prostor, radionica, skladišni prostor, špedicijsko skladište.

Korisnici koji pretražuju skladišta prema vrsti opreme, oglase mogu sortirati prema onima koji imaju označene neke od sljedećih kriterija: alarm, garaža, parking, protuprovalna vrata, rampa, teretno dizalo.

Registrirani korisnici portala Crozilla.com imaju mogućnost putem usluge MojAgent pronaći skladišta odnosno, hale, te industrijske i skladišne prostore kao i druge slične objekte kojima je prioritet proizvodnja. Korištenjem navedene usluge, korisnici imaju mogućnost unaprijed odabrati vrstu nekretnine (skladišta, proizvodnja), lokaciju, cijenu te druge kriterije koji su im bitni, a cjelokupna ponuda baš takvih nekretnina, kao i sve nove koje su tek oglašene, stići će im direktno na e-mail.

Mobilna aplikacija portala Crozilla.com omogućuje korisnicima da u svakom trenutku, putem svojim pametnih telefona pronađu nekretninu kakvu žele na lokaciji po svom izboru.

Prodaja i najam skladišta putem Crozilla.com

Na portalu Crozilla.com nalazi se velik izbor skladišta i proizvodnih objekata za prodaju i najam.

Oglašavanje skladišta i proizvodnih objekata za prodaju i najam pronađite na Crozilla.com.

Kako bi ih što brže i jednostavnije maknuli s tržišta potrebno je predstaviti ih potencijalnim kupcima i unajmljivačima u što boljem svjetlu i sa što više detalja koji opisuju nekretninu. Osim mogućnosti dodatnog tekstualnog opisa, oglašivači portala Crozilla.com u oglasima za prodaju ili najam skladišta mogu navesti vrstu objekta (garaža, hala, hladnjača, industrijska dvorana, izložbeni prostor, radionica, skladišni prostor, špedicijsko skladište), opremu (alarm, garaža, parking, protuprovalna vrata, rampa, teretno dizalo), stanje nekretnine (dotrajalo, nekorišteno, potrebno renoviranje, renovirano, uredno) te kvalitetu opreme (jednostavno, luksuzno, prosječno).