Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Poljoprivredna zemljišta

Map of Croatia
Odaberite područje Hrvatske

Klikni na željeno područje i pronađi

Najnoviji oglasi poljoprivrednih zemljišta

vikend zemljište 500 m od plaže Vrsar
VIKEND PARCELA U ŠIŠANU!
Rovinj - zemljište -  5833 M2
Poreč, Labinci - 15055m2
Pelješac, Orebić, Potomje, 8842m2

Kako pronaći poljoprivredna zemljišta za prodaju ili najam?

Livada, maslinik, oranica, pašnjak, šuma, vinograd, voćnjak, zapušteno zemljište – na portalu Crozilla.com pronađite zemljište kakvo tražite!

Predajte oglas za poljoprivredno zemljište

Još prije nekoliko godina, odnosno prije dolaska „informatičke ere“ tiskani mediji i radio stanice bili su glavni izvori informacija o poljoprivrednim zemljištima koja se prodaju. Doduše, danas još uvijek funkcionira i našim oglašavanja „na licu mjesta“, odnosno postavljanjem oznake na kojoj stoji broj telefona i natpis „Prodajem zemljište“! No, ipak postoji i učinkovitiji način oglašavanja zemljišta - specijalizirani internetski portali i tražilice prepuni su poljoprivrednih zemljišta za prodaju, pa čak i onih za najam.

Na portalu Crozilla.com oglašeno je mnogo poljoprivrednih zemljišta, livada, maslinika, oranica, vinograda i drugih zemljišta, a moguće ih je filtrirati prema nizu kriterija kako bi potencijalni kupci pronašli baš ono koje odgovara njihovim kriterijima.
Korisnici mogu sortirati zemljišta prema cijeni, lokaciji, površini, ali i izdvojiti zasebno one za prodaju ili najam. Među tipovima zemljišta moguće je izabrati sljedeće: livada, maslinik, oranica, pašnjak, šuma, vinograd, voćnjak, zapušteno zemljište i ostalo. Osim navedenog poljoprivredna je zemljišta na portalu Crozilla.com moguće filtrirati i prema infrastrukturi (djelomična, potpuna ili ne postoji), te prema vlasničkoj dokumentaciji.

Oranice na portalu za nekretnine Crozilla

Registrirani korisnici portala Crozilla.com koji nemaju vremena svaki dan provoditi uz računalo imaju mogućnost korištenja usluge MojAgent putem koje im željeni oglasi sami pristižu direktno na njihovu mail adresu. U svom korisničkom sučelju na portalu Crozilla.com trebaju odabrati željenu kategoriju, u ovom slučaju Poljoprivredna zemljišta, zatim lokaciju i raspon cijena. Kako bi dobili baš ona poljoprivredna zemljišta koja im odgovaraju, Crozilla savjetuje svojim korisnicima da navedu što više kriterija kako bi se pretraga maksimalno suzila baš na određene.

Poljoprivredna zemljišta na određenoj lokaciji i po željenoj cijeni, potencijalni kupci mogu pretraživati i na mobilnoj aplikaciji portala Crozilla.com.

Oglašavanje poljoprivrednih zemljišta na portalu Crozilla.com

Poljoprivredna zemljišta za prodaju ili najam u velikom su broju oglašavana i na portalu Crozilla.com. Pri objavljivanju oglasa, oglašivači imaju mogućnost unijeti mnogo informacija o nekretnini, a osim tekstualnog opisa lokacije, zemljišta i opreme koja uz njega dolazi, imaju mogućnost u obrascu za predaju oglasa popuniti polja vezana uz infrastrukturu, vlasničku dokumentaciju ili označiti o kojem se tipu zemljišta radi.

Oglašivači mogu navesti postoji li infrastruktura i vlasnička dokumentacija, a od različitih tipova zemljišta mogu označiti da li je riječ o livadi, pašnjaku, oranici, šumi, masliniku, vinogradu, voćnjaku ili zapuštenom zemljištu.

Veliki izbor vinograda na portalu za nekretnine Crozilla