Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Gastronomski objekti, restorani

Map of Croatia
Odaberite područje Hrvatske

Klikni na željeno područje i pronađi

Najnoviji oglasi gastronomskih objekata za prodaju/najam

Novogradnja, Pansion s restoranom, uhodana djelatnosti
Prvi red do mora, ugostiteljski objekt 62m2
Kafić na Stoji od 48.80 m2, prodaja
Poslovni prostor, caffe bar, super lokacija! - GODIŠNJI NAJAM 5
Istra, Umag poslovno stambeni kompleks restoran uz glavnu cestu
Gornja Dubrava, prekrasan poslovni prostor 1156,44m2
Prodaja vrhunskog poslovnog prostora - restorana sa uhodanim pos
Ugostiteljski objekt na Brijunskom priobalju

Različiti tipovi gastronomskih objekta

Disko klub, gostiona, caffe bar, pansion ili restoran – mnogo je različitih gastronomskih objekata koji se prodaju ili iznajmljuju putem portala Crozilla.com. Prije kupnje ili najma takvih objekata potencijalni bi kupci najprije trebali odrediti točnu djelatnost kojom se planiraju baviti.

Predajte oglas za hotel

Disco klub (disco bar) je ugostiteljski objekt u kojem se pretežno poslužuju pića i napitci, no može se posluživati i hrana poput slastica ili sendviča.

Caffe bar je ugostiteljski objekt u kojem se pretežno poslužuje kava, ali i drugi napici i pića, no može se posluživati i hrana poput sendviča i slastica. Caffe bar može biti i klupskog tipa, pa su mu u tom slučaju često dodijeljeni nazivi kao što je coctail bar, lounge bar, pub, internet caffe…

Gostionica je tip ugostiteljskog objekta u kojem se uslužuju pića i napici, te se pripremaju i uslužuju gotova domaća jela. Gostionica također može ponuditi i uslugu smještaja gostiju u sobama.

Restoran je ugostiteljski objekt u kojem se poslužuju pića i napici, te pripremaju i uslužuju gotova topla i hladna jela i slastice.

Pansion je tip objekta u kojem se pružaju ugostiteljske usluge, te usluge smještaja i služenja prehrane. Pansion ima recepciju, zatim smještajne jedinice te prostrije za usluživanje i pripremu hrane, te pića i napitaka.

Različiti tipovi gastronomskih objekta

Putem portala Crozilla.com moguće je oglašavati prodaju ili najam gastronomskih objekata, a oglas je moguće predati za cafe-bar, diskoteku (disco klub), gostionu, pansion, restoran i ostalo. Najprije valja odrediti radi li se o prodaji ili najmu, zatim upisati točne podatke vezane uz lokaciju, cijenu i površinu.

Od opreme, u oglasima za najam i prodaju ugostiteljskih objekata, moguće je navesti ima li objekt nešto od sljedećeg: alarm, garažu, klima uređaj, lift, parkirna mjesta, podrum ili terasu. U obrascu za predaju oglasa moguće je precizirati da li je gastronomski objekt smješten u kuću, samostojeći objekt ili pak u poslovnu, stambenu ili stambeno poslovnu zgradu. Oglašivači također mogu navesti postoji li dokumentacija za oglašavani objekt, da li je on namješten, kakva je kvaliteta opreme i u kakvom je nekretnina stanju.

Kako pronaći odgovarajuće gastronomske objekte za najam i prodaju

Svaki je objekt drugačiji, te se od ostalih može razlikovati cijenom, površinom, opremom, te prema nizu drugih osobina, a na portalu Crozilla.com moguće ih je i filtrirati prema tim kriterijima.
Listu objavljenih gastronomskih objekata moguće je suziti prema određenim kriterijima kao što je lokacija, površina, raspon cijene, vrsta oglasa (najam ili prodaja) broj soba i parkirališnih mjesta.

Na portalu Crozilla.com moguće je odabrati prikaz točno određene vrste objekta ili nekoliko njih, a sustav nudi filtraciju ponude na objekte kao što su: cafe-bar, diskoteka (disko klub), gostiona, restoran, pansion i ostalo.

Mnogim je potencijalnim kupcima pri kupnji ili najmu presudna oprema koja se nalazi u sklopu objekta, stoga imaju mogućnost pregledavati one koji imaju sljedeće: alarm, garažu, klima uređaj, lift, parkirna mjesta ili podrum.