Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Dnevni najam pretraživanje

Dnevni najam kuća i stanova

Dnevni najam nekretnina sasvim je uobičajena praksa, posebno kada je riječ o najmu u turističke svrhe. U većim gradovima u unutrašnjosti još uvijek je popularniji klasični dugoročni najam.

Kako pronaći odgovarajući stan ili apartman za dnevni najam

Kuće, stanovi, sobe ili apartmani za dnevni najam najčešće se pretražuju putem interneta. Na web stranicama za prodaju i najam nekretnina kao što je Crozilla.com korisnici imaju mogućnost oglašavati i pretraživati kuće ili stanove namijenjene dnevnom najmu.

Dnevni najam na Crozilla.com

Dnevni najam

Velika količina informacija, fotografije, te lokacija nekretnine prikazana na karti samo su neki od razloga zbog kojih su internetski oglasnici, poput Crozilla.com, dobra mjesta za pretraživanje i odabir nekretnina, odnosno kuća i stanova za dnevni najam.

Stan za dnevni najam vrlo je lako pronaći i na oglasniku Crozilla.com. Na samoj naslovnici korisnici, ovisno o vrsti nekretnine u kojoj žele boraviti, u tražilici odabiru rubriku, u ovom slučaju „Stanovi za najam“ ili „Kuće za najam“, a zatim odabiru mjesto, kvart, grad ili čak županiju u kojoj bi željeli unajmiti nekretninu na kraće razdoblje. Sustav će nakon toga prikazati rezultatnu listu nekretnina prema zadanim kriterijima. Kako bi se prikazali stanovi za dnevni najam, korisnici moraju listu nekretnina filtrirati na način da pod „Opcije“ označe „dnevni najam“.
Korisnici imaju mogućnost i dodatno filtrirati pretragu prema cijeni, površini, broju soba, lokaciji, namještaju, opremi i drugim kriterijima.

Moj Agent na Crozilla.com traži za vas stanove za dnevni najam

Stanove za dnevni najam moguće je pretraživati i koristeći uslugu MojAgent oglasnika Crozilla.com.
Naime, koristeći uslugu MojAgent korisnicima je omogućeno da ponudu oglasa za dnevni najam (prema kriterijima koje navedu) zaprimaju direktno na email.
Na taj način korisnici oglasnika Crozilla.com ne moraju gubiti vrijeme na listanje oglasa koji im nisu zanimljivi, već će im sustav sam slati upravo onakve oglase za dnevni najam kakve su oni naveli da ih zanimaju, na lokacijama i po cijenama koje im odgovaraju.

Saznajte informacije o nekretnini koju želite iznajmiti

Iako se u oglasima nalazi velika količina informacija, gotovo uvijek postoje dodatna pitanja koja zanimaju unajmljivače. Kako bi iskustvo unajmljivanja kuće ili stana, pa makar i samo na nekoliko dana, prošlo što bolje, poželjno je od vlasnika nekretnine doznati što više informacija.

Crozilla.com donosi neke od bitnijih podataka koje bi trebali doznati prije nego što dogovorite iznajmljivanje stana:

kontakt podaci iznajmljivača

cijene najma i posebne nadoplate

ima li stan osiguran parking

kako je stan opremljen

nalazi li se u blizini javnog gradskog prijevoza

kolika je udaljenost od središta grada ili određenih sadržaja koji vas zanimaju

iznajmljujete li stan na moru, saznajte koliko je udaljen od obale

da li je u stanu dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca i kolika je nadoplata za njihov boravak

Lokacija stana ili kuće za dnevni najam

Lokacija najma

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Vrlo su česte situacije kada građani zbog poslovnog puta ili prirode posla kojim se bave moraju neko kraće vrijeme boraviti u drugom mjestu ili gradu. Ponekad je boravak u hotelu skuplja opcija, pa je iznajmljivanje apartmana, stana ili kuće na dnevnoj bazi jedna od vjerojatnijih mogućnosti.

Oznake za iznajmljivanje soba ili apartmana za dnevni najam mogu se vidjeti na mnogim kućama ili zgradama u blizini bolnica ili lječilišta. Vrlo često građani iz ruralnih sredina moraju odlaziti na liječničke pretrage u veće gradove. Nerijetko moraju ostati ondje nekoliko dana dok ne obave sve što trebaju. U tom slučaju mnogi od njih traže sobu ili stan za dnevni najam u blizini bolnice.

Turistički najam najučestalija je vrsta dnevnog najama stanova. Kada je riječ o lokaciji, u gradovima na moru unajmljivačima je iznimno bitno da se nekretnina koju žele unajmiti nalazi u blizini plaže ili obale. Kada je riječ o Zagrebu, dnevni najam stanova postao je iznimno popularan u središtu grada.

Dnevni najam stanova u Zagrebu

Kada je riječ klasičnom, dugoročnom iznajmljivanju, stanovi u Zagrebu uvijek su bili izrazito traženi, a podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su bili traženiji no u drugim gradovima.

Dnevni najam stanova najčešća je praksa iznajmljivanja u mjestima i gradovima duž jadranske obale, dok u Zagrebu do prije nekoliko godina nije bio naročito tražen. No podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako je popularizacijom Adventa u Zagrebu, glavni grad tijekom božićnog vremena postao izrazito tražen i za kratkoročni najam.