Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

VERO KRK j.d.o.o.

VERO KRK j.d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Skrbčići 49, 51500 Krk
Mobitel: +385 99 293 2102
https://vero-krk.hr

O nama:

Mi smo dio lokalne zajednice, dobri poznavatelji područja u kojem i sami ostvarujemo ugodan i lijep život. Naš fokus su prednosti i dobrobit za naše klijente. U ulozi posrednika, mi slušamo vas, pazimo na vas i vašu imovinu. Sa posebnom pažnjom kreiramo svaku uslugu prema vašim potrebama i željama. Gradimo iskreni odnos povjerenja. Pitajte nas, reći ćemo vam kako…, jer smo fleksibilni i brzo nalazimo rješenja. Imamo cilj - pružiti zaista najbolju uslugu, jer radimo za VAS.

Otok Krk

Otok Krk je za mnoge obitelji sa kontinenta i šire Europe postao dom, ostvarenje životne ravnoteže. Raznolikost koja ovdje prevladava daje mogućnost realizaciji svim životnim stilovima. Turizam, graditeljstvo, ugostiteljstvo, sport, medicina, … sve mogućnosti su otvorene. Mjesto gdje djeca rastu u okruženju sigurnosti i mira. Neprocjenjivo je imati mogućnost da u svakom trenutku možete zastati, osjetiti svoj trenutak u jedinstvenom mediteranskom okruženju, obnoviti energiju i krenuti dalje. Priroda i klima je na svakome dijelu otoka drugačija, a opet posvuda umjerena. Sa dovoljno šume i svježine, obiljem sunčanih dana ljeti i zimi, stanovati u ovom kraju je posebna prednost.

Ako pak želite svoje slobodno vrijeme provoditi ovdje i brzo stići do svojeg doma, Krk je odlično prometno povezan. Sa kopnom je povezan mostom, najbliži grad i luka Rijeka je udaljen samo 30 km, a Zagreb 160 km. Na otoku, u blizini mjesta Omišalj je zračna luka, sa odličnim vezama posebno ljeti.

Uza sve pogodnosti, otok Krk je još uvijek mjesto koje razvija svoj potencijal, što je velika prednost za sve inovativne i poticajne ideje. Otvoren i raznolik, Krk je idealno mjesto za ostvarenje životnog stila po vlastitoj mjeri.


264 nekretnina u ponudi