Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

TIMAX CENTAR d.o.o.

TIMAX CENTAR d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Savski gaj II 5, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 275 0943
Mobitel: +385 91 151 1995
https://timax.hr/

O nama:

Timax je tvrtka specijalizirana za stručno obavljanje poslova agenture / posredovanja u prodaji i iznajmljivanju privatnih i poslovnih nekretnina na području Grada Zagreba i okolice te Jadrana. Tvrtka je licencirana i upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK te je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju. Poslovanje agencije nastalo je, iz potrebe za stručnim i kvalitetnim pristupom prodaji te prezentiranju i oglašavanju, kroz višegodišnje iskustvo u razvoju i prodaji vlastitih ekskluzivnih nekretnina na području RH.
 Upoznati s kretanjima i procesima na tržištu nekretnina, u mogućnosti smo našim klijentima ponuditi kvalitetnu, profesionalnu i efikasnu uslugu procjene, pronalaska i prodaje ili kupnje nekretnine te olakšati im jednu od bitnijih životnih odluka.
 Suradnjom s partnerskim domaćim i stranim agencijama te konstantnim ulaganjem u oglašavanje, cilj nam je proširiti mrežu suradnika i pobrinuti se kako je svaka od zastupanih nekretnina najbolje prezentirana potencijalnim kupcima te u konačnici kako bi svi naši klijenti bili zadovoljni uslugama koje nudimo
 


94 nekretnina u ponudi