Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Smart immobilie d.o.o.

Smart immobilie d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Maršala Tita 75/1, 51410 Opatija
Telefon: +385 51 276 571
Mobitel: +385 99 320 0008
Fax: +385 51 276 571
http://www.smart-invest.hr

O nama:

Smart – Invest Immobilien osnovana i u vlasništvu  brokera/posrednika/agenta luksuznih nekretnina Milana Mandića,  vrhunska je agencija za promet luksuznih nekretnina u Europi – Hrvatskoj – Opatijskoj rivijeri, koja nudi klijentima uslugu u „bijelim rukavicama“, inovativne marketinške strategije i sveobuhvatni profesionalizam. Smart – Invest Immobilien vodi Milan Mandić koji nudi svoj etički pouzdan rad, obilno iskustvo u financiranju i razvoju poslova s nekretninama i dokazani put u pružanju odličnih usluga svojim klijentima. Milan je tražen među provjerenim profesionalcima i utjecajnim pojedincima iz cijeloga svijeta zbog svojih opsežnih, neusporedivih iskustava na tržištu nekretnina u Hrvatskoj – na Opatijskoj rivijeri i u Istri.
Smart – Invest Immobilien pruža svoje usluge klijentima na cijeloj Opatijskoj rivijeri, gradu Rijeci, Istri i otoku Krku, prvorazrednim rezidencijalnim područjima, uključujući Opatiju, Lovran, Volosko, Rijeku, Istru, otok Krk, a radi i na nekim drugim područjima Hrvatske, kao što su Zagreb i Dalmacija u suradnji sa svojim partnerskim agencijama.
Pored služenja tržištu nekretnina na Opatijskoj rivijeri, Smart – Invest Immobilien duboko vjeruje da je vraćanje zajednici od izuzetnog značaja.
Agencija Smart – Invest Immobilien učestvuje na brojnim domaćim i međunarodnim sajmovima nekretnina (Rexpo Show – Zagreb – Hrvatska, Moscow International Property Show – Rusija, International Property Show – London – UK, LPS Shangai Luxury Show – Kina, München Property Show – Njemačka, MIPIM World property market Show – Cannes, itd.).
 Osnovana 2004. godine, Smart – Invest Immobilien raste kako bi postala najveća tvrtka za promet nekretnina na sjeveru Hrvatske i najuglednija tvrtka za luksuzne nekretnine u zemlji.


2079 nekretnina u ponudi