Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sendi Real Estate d.o.o.

Sendi Real Estate d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Šetalište 13. divizije 21, 51000 Rijeka
Mobitel: +385 98 443 289
http://www.sendi-realestate.com

O nama:

NAŠA OSNIVAČICA SENDI OD MALIH JE NOGU ŽELJELA RADITI S LJUDIMA. KAO STUDENTICA POČELA JE RADITI U JEDNOJ OSIGURAVAJUĆOJ KUĆI. RAD S LJUDIMA ISPUNJAVAO JU JE, ALI JE IMALA OSJEĆAJ DA MOŽE UČINITI VIŠE ZA SVOJE KLIJENTE. ZBOG TOGA JE OTVORILA VLASTITU AGENCIJU ZA OSIGURANJE. POSAO JE BIO USPJEŠAN, ALI TO JOŠ NIJE BILO TO.
Zahvaljujući svojoj profesionalnosti dobila je posao u najvećoj agenciji za nekretnine u Hrvatskoj. Nakon godina skupljanja iskustva odlučila je još jednom slijediti svoj moto: “Svaki dan je novi izazov!” Napustila je posao i uhvatila se u koštac s novim izazovom – otvaranje vlastite agencije za nekretnine. No, nemojte misliti da postoji izazov koji može izbrisati osmijeh sa Sendinog lica. Njena ljubav prema ljudima je bezuvjetna, a strast prema poslu nepresušna.

NAŠA ODGOVORNOST

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu  agencija za nekretnine je po samom osnutku imala široku paletu kupaca i prodavatelja nekretnina. Naša odgovornost prema tim dragim ljudima dodatno je narasla kada su nam odlučili pokloniti svoje povjerenje i slijediti nas u nove poslovne pobjede. No, odgovornost ne prestaje tu.

Ne smijemo zanemariti i Vas koji još niste nikada surađivali s nama ili nekom drugom agencijom za nekretnine. Znamo da kupovina i prodaja nekretnina mogu biti jako stresne. Mnogo stvari može poći po krivu. Nije lako pronaći kupce za Vašu kuću ili stan. Sami pronaći nekretninu koja savršeno odgovara Vašim željama još je teže. No uz stručni tim iza Vaših leđa nećete imati takvih muka.


371 nekretnina u ponudi