Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

PROAGENT d.o.o.

PROAGENT d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
II. istarske brigade 1/1, 52420 Buzet
Telefon: +385 98 255 743
Mobitel: +385 98 255 743
http://www.proagent.hr

O nama:

Proagent d.o.o. je tvrtka koja teži kvalitetnom i dugoročnom poslovanju, a naš profesionalni pristup garancija je za sigurnost naših klijenata i za uspješno obavljanje poslova na obostrano zadovoljstvo. S radom smo započeli 2003. godine kao obrt, da bi 2005. osnovali tvrtku PROAGENT. Naša glavna djelatnost je posredovanje u prodaji nekretnina na području Istre, ali i drugih krajeva Hrvatske pri čemu surađujemo sa više ovlašenih agencija iz zemlje i inozemstva.
Agencija PROAGENT upisana je registar posrednika pod registarskim brojem 9/2008 te radimo u skladu sa zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.Naš agent je školovan prema programu stručnog osposobljavanja posrednika nekretninama Hrvatske gospodarske komore i prema raznim poslovnim edukacijama u zemlji i inozemstvu. Želja nam je da naši klijenti dobiju što bolje usluge prilikom kupoprodaje nekretnina te stoga nudimo kompletne usluge vezane za prodaju ili kupnju nekretnina kao i za uređenje, izgradnju i iznajmljivanje.
Poslujemo isključivo sa provjerenim dokumentima i sklopljenim ugovorom o posredovanju, te nam se naši potencijalni kupci i prodavatelji mogu obratiti s punim povjerenjem.

Cilj

Cilj nam je bio postati tzv. ONE-STOP SHOP agencija, za one koji znaju što znači dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu. To smo postigli tako da smo okupili dokazane stručnjake iz raznih područja koji na najbolji mogući način rješavaju sve vaše zahtjeve.Prodaja nekretnine za nas predstavlja samo početak suradnje, jer u nama možete naći pouzdanog partnera za svu brigu oko vaše nekretnine.
Cilj smo postigli, a kao dokaz tomu su uspješno završeni projekti obnove starih i dotrajalih nekretnina koje sada imaju popuno novi izgled i komfor kakav se danas traži.

Apartman Field ****

Apartman Bastion ****

Apartman Isobel ****

Kuća Stari Hrast ****

Vizija

Životni ritam ne dozvoljava previše lutanja u pronalaženju rješenja za pojedini problem. Zato mi nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu. Jedan od ciljeva je skraćivanje vremena od početne ideje do njene realizacije. Mi vam u tome pomažemo i želimo da nas vidite kao svog partnera u poslu.

 


192 nekretnina u ponudi