Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

LIKA NEKRETNINE d.o.o.

LIKA NEKRETNINE d.o.o. licencirana agencija za promet nekretninama
Kralja Zvonimira 65, 53 220 Otočac
Telefon: +385 53 771 225
Mobitel: +385 91 466 6190
Fax: +385 53 746 345
http://www.nekretnine-lika.hr

O nama:

Tvrtka LIKA NEKRETNINE d.o.o. osnovana je 2003. godine s ciljem postojanja vodećim trgovačkim društvom u regiji specijaliziranim za savjetovanje u poslovanju s nekretninama i posredovanju u prometu nekretninama.

Agencija LIKA-NEKRETNINE je vodeća agencija za promet nekretninama na području Ličko-senjske županije sa sjedištem u Otočcu. Agencija je specijalizirana za područje Ličko-senjske županije, a predmet djelovanja je cijelo područje RH.
Lika nekretnine je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama, temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva  o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina, izdanim od Hrvatske gospodarske komore .
Među prvima u RH ostvarili smo pravo upisa u registar posrednika ( reg.br: 4/2008. )

Potpisnik smo Kodeksa etike poslovanja i Pravila poslovanja Hrvatske gospodarske komore, član Vijeća Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te član Odbora za medije, član Odbora za pravna pitanja, član Odbora za organizaciju Foruma nekretnina.

Predmet posredničke agencije je kupnja i prodaja, iznajmljivanje i unajmljivanje kuća, stanova, apartmana, hotela, poslovnih prostora, građevinskih zemljišta i dr., povezanost sa inozemnim tržištima i investitorima, partnerstva u RH i inozemstvu  osnovna je  premisa našeg poslovanja  siguran i zadovoljan klijent, a to smo do sada razvili uz svesrdnu pomoć partnera ( odvjetničkog ureda, ovlaštenog geodeta, građevinskog vještaka, arhitektonskog biroa, osiguranja - Jadransko osiguranje i ERSTE banke ). Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili kuće za odmor. Želite li prodati Vašu nekretninu, učiniti ćemo sve da to učinimo za Vas u što kraćm roku i po prihvatljivoj cijeni.


254 nekretnina u ponudi